skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | UB40 feat. Inner Circle – Rebel Love

Οι UB40 συνεργάζονται με τους Inner Circle και παρουσιάζουν το νέο τους reggae single, “Rebel Love”!

Τίτλος τραγουδιού: “Rebel Love

Καλλιτέχνης: UB40 feat. Inner Circle

Μουσική / Στίχοι: Brian Travers, Duncan Campbell, Earl Falconer, Jimmy Brown, Normal Hassan, Robin Campbell

Εταιρεία: SoNo Recording Group / Evo Music

Από το LP: “BIGGA BAGGARIDDIM”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Περί τα τέλη του Απρίλη, το πασίγνωστο, reggae, pop συγκρότημα, UB40, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου studio album του. Δύο χρόνια μετά από την πρεμιέρα του δίσκου, “For the Many”, το πολυμελές κι εμπορικά επιτυχημένο συγκρότημα είναι ξανά στο προσκήνιο με το album “Bigga Baggariddim”. Ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει οριστεί η 25η Ιουνίου και η διανομή του θα πραγματοποιηθεί μέσω των SoNo Recording Group κι Evo Music.

Με σκοπό, λοιπόν, την προώθηση του νέου τους εγχειρήματος, οι UB40 κυκλοφόρησαν στις 11 Ιουνίου το ολοκαίνουριο single τους, “Rebel Love”, για χάρη του οποίου μάλιστα συνεργάστηκαν με το reggae συγκρότημα από τη Τζαμάικα, Inner Circle. Το τραγούδι, όπως εύστοχα μπορείς να διακρίνεις, βασίζεται στις reggae αναφορές, ενώ η θεματική του καθιστά το τελικό αποτέλεσμα αρκετά “πιασάρικο”. Στη μουσική και τους στίχους του “Rebel Love” συναντάμε τους Brian Travers, Duncan Campbell, Earl Falconer, Jimmy Brown, Normal Hassan και Robin Campbell.

Με αφορμή τις συνεργασίες που θα απολαύσουμε μέσα από τον επερχόμενο δίσκο, ο Robin Cambell ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του: “Πραγματικά απολαμβάνουμε τις συνεργασίες κι αυτό είναι μία φυσική 

πρόοδος από το πρωτότυπο ‘Baggariddim’, μόνο πιο διεθνές και μία τέλεια συντροφιά για τον δίσκο μας ‘For the Many’, γιατί χρησιμοποιεί τον ίδιο ρυθμό, αλλά περιλαμβάνει μερικούς από τους reggae φίλους μας που γνωρίσαμε και δουλέψαμε μαζί σε όλο τον κόσμο.”

UB40 feat. Inner Circle - Rebel Love

Back To Top