skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Uri + Miranda! – Respirar

Ο ανερχόμενος λατίνος τραγουδιστής, Uri και το αργεντίνικο duo, Miranda! παρουσιάζουν τη νέα τους συνεργασία “Respirar”

Τίτλος τραγουδιού“Respirar

Καλλιτέχνης: Uri + Miranda!

Μουσική / Στίχοι: Mateo Padilla, Uriel Martinez

Εταιρεία: Montevideo Music Group

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Ο ανερχόμενος λατίνος τραγουδιστής Uri παρουσιάζει μια συνεργασία με ένα από τα πιο επιτυχημένα duos της latin μουσικής σκηνής, τους Αργεντίνους τους, Miranda!, το τραγούδι “Respirar”. Πρόκειται για ένα χορευτικό τραγούδι γεμάτο electro-pop ρυθμούς χαρακτηριστικούς της δεκαετίας του ’90.

Οι Miranda! που γιόρτασαν μέσα στο 2021 την 2 δεκαετία τους στα μουσικά δρώμενα πραγματοποίησαν και ένα ισχυρό δισκογραφικό comeback με το τελευταίο τους album “Souvenir” το οποίο μας χάρισε επιτυχίες όπως τα: “Por Amar al Amor”, “Caía la Noche” και “Que No Pare”. To επιτυχημένο duo όμως προχώρησε και σε άλλες συνεργασίες παρουσιάζοντας singles όπως το “Pasaporte” με τον συμπατριώτη τους, CELLI, το “Juan Y Paul” με τον Κολομβιανό Esteman και πιο πρόσφατα το “Horteras (empapadicos)” με τους Ισπανούς Varry Brava.

Ο UriUriel Martinez, όπως είναι το πραγματικό του όνομα) λαμβάνει αξιοζήλευτο “push” από το Αργεντίνικο duo καθώς μέχρι τώρα έχει γνωρίσει σχετική επιτυχία μόνο από το single του “CHAPUZON”, μια συνεργασία του με τον Agus Fraga, το 2020, ένα single που απογειώθηκε την αμέσως επόμενη χρονιά με ένα remix στο οποίο συμμετείχαν επίσης οι: Padi, 18 Kilates και οι Grupo Play. 

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Uri + Miranda! - Respirar

Back To Top