skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Usher feat. Ella Mai – Don’t Waste My Time

Ο Usher συνεργάζεται με την Ella Mai για το soulful single τους “Don’t Waste My Time”!

Τίτλος τραγουδιού: “Don’t Waste My Time”

Καλλιτέχνης: Usher feat. Ella Mai

Μουσική / Στίχοι: VEDO, Bryan-Michael Cox, Jermaine Dupri, Ella Mai, Usher

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Δεκεμβρίου 2019

Art-Cover:

Μπορεί να τους χωρίζουν 16 χρόνια ηλικιακά, ωστόσο ο Usher φαίνεται να ταιριάζει μουσικά απόλυτα με την Ella Mai, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του για το ολοκαίνουριο, ανεξάρτητο, digital single του, με τίτλο “Don’t Waste My Time”. Το τραγούδι κυκλοφόρησε επίσημα στις 12 Δεκεμβρίου και μέσω αυτού οι δύο καλλιτέχνες μάς υπενθυμίζουν ότι “ο χρόνος είναι χρήμα” κατά μία έννοια και σε κάθε συνθήκη δεν είναι καλό να σπαταλάμε τον χρόνο κάποιου. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν οι δύο καλλιτέχνες, μαζί με τους VEDO, Bryan-Michael Cox και Jermaine Dupri.

Το “Don’t Waste My Time”, λοιπόν, κυκλοφόρησε ως το follow-up του “LaLaLa” για χάρη του οποίου ο πολυ-βραβευμένος τραγουδιστής συνεργάστηκε μουσικά με τον DJ και μουσικό παραγωγό Black Coffee.

Όσον αφορά, λοιπόν, την Ella Mai, η 25χρονη, Βρετανίδα τραγουδίστρια ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα το 2014 και μέσα σε τέσσερα χρόνια κατάφερε να συμπεριλάβει στο ενεργητικό της τρία EPs κι ένα studio album, με τίτλο “Ella Mai” και ημερομηνία κυκλοφορίας τον Οκτώβριο του 2018.

Usher feat. Ella Mai - Don't Waste My Time

Back To Top