skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Victoria Monét feat. Khalid & SG Lewis – Experience

Η Victoria Monét συνεργάζεται με τον Khalid και τον SG Lewis στο νέο της τραγούδι με τίτλο “Experience”!

Τίτλος τραγουδιού: “Experience”

Καλλιτέχνης: Victoria Monét feat. Khalid & SG Lewis

Μουσική/Στίχοι: Kyla Moscovich, SG Lewis, Victoria Monét, Khalid

Εταιρεία: Tribe Records

Από το LP: “JAGUAR”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Όταν ακούτε τα ονόματα Victoria Monét και Khalid, σίγουρα δε θα τα συνδέσετε με τη λέξη “disco” και δικαίως μιας και αυτό δεν ήταν ποτέ το είδος που υπηρετούν. Αλλά στο ολοκαίνουργιο single τους με τίτλο “Experience”, οι δύο καλλιτέχνες έκαναν ακριβώς αυτό. Με ένα χαρακτηριστικό bassline, σε συνδυασμό με τα “μεταξωτά” φωνητικά του ζεύγους, φέρνει μια ιδέα αναβίωσης της disco και δίνει στους θαυμαστές μια αναζωογονητική στιγμή διασκέδασης σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς.

Το τραγούδι αυτό είναι μια συνεργασία των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών της R’n’B με τον SG Lewis και θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο δισκογραφικό project της Monét που θα φέρει τον τίτλο “Jaguar”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου.

«Αυτό το τραγούδι, αν και είναι βαθύ από άποψη θέματος, ηχητικά δίνει την αίσθηση ενός απλά χαρούμενου και εορταστικού τραγουδιού. Είναι σημαντικό για εμάς να τονίσουμε και να γιορτάσουμε τη ‘Μαύρη χαρά’ και την αγάπη στη μέση πόνου και τραύματος», ανέφεραν σε μια δήλωση τους η Victoria Monét και ο Khalid.

Victoria Monét feat. Khalid & SG Lewis - Experience

Back To Top