skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Juan Magan, Pitbull & Rich The Kid feat. RJ Word – Echa Pa Aca

O Juan Magan επιστρατεύει τους Pitbull, Rich The Kid και RJ Word στο νέο του single “Echa Pa Aca”.

Τίτλος τραγουδιού“Echa Pa Aca”

Καλλιτέχνης: Juan Magan, Pitbull & Rich The Kid feat. RJ Word

Μουσική / Στίχοι: Filipe Survival, Virgul, Kaysha, Rich the Kid, Rj Word, Juan Magán, Pitbull

Σκηνοθεσία: Atoms Art

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 3 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Ο Ισπανός μουσικός παραγωγός και DJ, Juan Magán, έχει σημειώσει μια αρκετά επιτυχημένη καριέρα με τεράστια club-hits όπως τα: “Bora Bora”, “Verano Azul” και “Mariah”. Με έδρα τη Βαρκελώνη, ξεκίνησε την παραγωγική του σταδιοδρομία παράλληλα με τους συναδέλφους του César del Rio και τον αδελφό του Victor Magán ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε τις πρώτες του περιστασιακές solo παραγωγές. Η πρώιμη επιτυχία του ήρθε στο πλευρό του Marcos Rodriguez. Αφού μας συστήθηκαν ως Magán & Rodriguez, το παραγωγικό duo κυκλοφόρησε το πρώτο πλήρες album του “Suave” το 2008, το οποίο εμπεριείχε το smash-hit, “Suck My”, αλλά και το προαναφερθέν Top5 single, “Bora Bora”.

Η solo καριέρα του δεν πήγε καθόλου άσχημα και η αλήθεια είναι πως κάθε του τραγούδι, εντάσσεται πολύ γρήγορα στα απανταχού ραδιοφωνικά playlists. Μια τέτοια περίπτωση είναι και το ολοκαίνουριο τραγούδι του με τίτλο “Echa Pa Aca”. Στα φωνητικά του τραγουδιού συναντάμε αλλά τρία μεγάλα ονόματα της ισπανόφωνης και hip-hop μουσικής σκηνής, τους Pitbull, Rich The Kid και RJ Word. Για την ακρίβεια το τραγούδι είναι βασισμένο σε samples που έχει αποσπάσει ο Magan από την επιτυχία του Pitbull, “Ay Chico (Lengua Afuera)” που κυκλοφόρησε το 2006.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό animated video clip που εμφανίζει τους τραγουδιστές σε μορφή κινουμένων σχεδίων που δημιούργησε η καλλιτεχνική ομάδα των Atoms Art.

Juan Magan, Pitbull & Rich The Kid feat. RJ Word - Echa Pa Aca

Back To Top