skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Leona Lewis & Dinah Jane – Christmas Medley

Μία μοναδική, χριστουγεννιάτικη συνεργασία ήρθε από την Leona Lewis και την Dinah Jane!

Τίτλος τραγουδιού“Christmas Medley”

Καλλιτέχνης: Leona Lewis & Dinah Jane

Μουσική / Στίχοι: Leona Lewis, Dinah Jane, Joseph Mohr,  Ralph Blane

Σκηνοθεσία: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 7 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Τελικά κάποια όνειρα γίνονται πραγματικότητα και η Dinah Jane των Fifth Harmony πραγματοποίησε ένα από τα δικά της. Συνεργάστηκε με ένα από τα καλλιτεχνικά της πρότυπα, την Leona Lewis. Εδώ και μερικές ημέρες τα tweets και οι αναρτήσεις των δύο καλλιτεχνών στα social media είχαν πάρει φωτιά, με την Jane να εκφράζει τον θαυμασμό, αλλά και τον ενθουσιασμό της για αυτή την συνεργασία.

Από όλα μπορούμε να ξεχωρίσουμε την εξής ανάρτηση: “Ως μικρό κορίτσι πάντα έψαχνα να εμπνευστώ από γυναίκες τραγουδίστριες, όπως η Mariah Carey, η Whitney Houston, η Carrie Underwood, η Beyonce και η Leona Lewis. Πρόκειται για μία συγκλονιστική εμπειρία για εμένα, σας λέω. Είμαι ευγνώμων για όλους εσάς που με ακολουθείτε σε αυτό το ταξίδι και για όσους συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο!” Με αυτά τα λόγια, λοιπόν, η Jane ευχαρίστησε όλους όσους ‘έβαλαν το χεράκι τους’ σε αυτή την συνεργασία, η οποία είναι μοναδική.

Πρόκειται για δύο φωνές της διεθνούς μουσικής σκηνής που κατάφεραν να ταιριάξουν απόλυτα, σε ένα τραγούδι που για ακόμα μία φορά αφορά τα Χριστούγεννα. Υπό τον τίτλο “Christmas Medley”, η Lewis και η Jane δημιούργησαν ένα medley με τα κλασσικά τραγούδια “Silent Night” και “Have Yourself a Merry Little Christmas”, το οποίο ολοκληρώνεται με πρωτότυπες στροφές που συνέθεσαν οι δύο καλλιτέχνιδες. Η ατμόσφαιρα προτείνει θαλπωρή και αγάπη και μπορείς να απολαύσεις την μοναδική συνεργασία ευθύς αμέσως.

Leona Lewis & Dinah Jane - Christmas Medley

Back To Top