skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Los Ángeles Azules feat. Natalia Lafourcade – Nunca Es Suficiente

Οι Los Ángeles Azules και η Natalia Lafourcade μας παρουσιάζουν μια διαφορετική εκτέλεση του “Nunca Es Suficiente”!

Τίτλος τραγουδιού: “Nunca Es Suficiente”

Καλλιτέχνης: Los Ángeles Azules feat. Natalia Lafourcade

Μουσική / Στίχοι: María Daniela Azpiazu, Natalia Lafourcade

Σκηνοθεσία: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 20 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Μετά από την φετινή τους εμφάνιση στο φεστιβάλ του Coachella, οι Los Ángeles Azules επέστρεψαν με μια ολοκαίνουρια συνεργασία. Το “Nunca es Suficiente”, απέκτησε μια νέα cumbia version και πάλι με φωνητικά από την Natalia Lafourcade που σίγουρα θα ενισχύσει αρκετά το έργο της προώθησής του συγκροτήματος.

Το τραγούδι απέκτησε μάλιστα και το δικό του συνοδευτικό video clip όπου οι Azules και η Lafourcade ξεσηκώνουν το παρευρισκόμενο κοινό σε μια κοινή, ζωντανή τους εμφάνιση στην παραλία του Puerto Progreso, Yucatán στο Μεξικό με φόντο τα απίστευτα χρώματα του ηλιοβασιλέματος!

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που μία από τις συνθέσεις μου ταξιδεύει στον κόσμο με τη φωνή και τη χαρά που του προσδίδουν οι Los Ángeles Azules», έγραψε σχετικά με το τραγούδι η τραγουδίστρια στο λογαριασμό της στο Twitter.
Η πρωτότυπη εκδοχή του τραγουδιού πρωτοεμφανίστηκε στο tracklist του τρίτου επίσημου album της Lafourcade με τίτλο “Hasta la Raíz” που κυκλοφόρησε το 2015, τους στίχους και τη μουσική του οποίου υπέγραψε η ίδια μαζί με την Daniela Azpiazu.

Los Ángeles Azules feat. Natalia Lafourcade - Nunca Es Suficiente

Back To Top