skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Mauro Picotto presents Sonique – Melody

Ο Mauro Picotto επιστρατεύει την Sonique στο ολοκαίνουριο τραγούδι του “Melody”!

Τίτλος τραγουδιού“Melody”

Καλλιτέχνης: Mauro Picotto feat. Sonique

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Garry Wood, Laura Grundmane

Εταιρεία: The Orchard Music/Alchemy

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 13 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια και DJ, Sonique, παγκοσμίως γνωστή για τα διαχρονικά τραγούδια της “Sky” και “Feels So Good”, μόλις κυκλοφόρησα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, το οποίο παρουσίασε στο κοινό μέσα από ένα όμορφο video clip. To τραγούδι έχει τίτλο “Melody” και είναι σε συνεργασία με τον Ιταλό μουσικό παραγωγό Mauro Picotto.

Τa γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού πραγματοποιήθηκαν στην Μάλτα όπου η Sonique προσθέτει διάφορα χρώματα με πανιά ή καπνούς που σκορπά στον αέρα, ενώ ταυτόχρονα μια μικρή μπαλαρίνα και ένας ώριμος άντρας χορεύουν σε γραφικές τοποθεσίες σε ολόκληρη τη Μάλτα.

Η εταιρία MAD Promotions της Μάλτας ήταν υπεύθυνη για την υλικοτεχνική υποστήριξη του video, ενώ οι παραγωγοί Gabriel Cassar και ο δημιουργός Henry Galea συμμετείχαν επίσης στην παραγωγή. Την σκηνοθεσία του υπογράφουν οι Garry Wood και Laura Grundmane για λογαριασμό της MR WINT & MR KIDD.

Το τραγούδι, όπως είναι αναμενόμενο, είναι αρκετά χορευτικό, ικανό να κυριαρχήσει στα καλοκαιρινά playlists και κυκλοφορεί ως ανεξάρτητο single. Βρείτε το “Melody” σε όλες τις γνωστές πλατφόρμες ηλεκτρονικής μουσικής!

Mauro Picotto presents Sonique - Melody

Back To Top