skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Paloma Ford feat. Dave East – Waves

Η Paloma Ford συνεργάζεται με τον Dave East και μας ταξιδεύουν υπό τον ήχο των κυμάτων.

Τίτλος τραγουδιού:  “Waves

Καλλιτέχνης: Paloma Ford feat. Dave East

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Kai & Orson

Από το album: TBA

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Η Paloma Ford είναι μια νεαρή και αρκετά ταλαντούχα τραγουδίστρια, η οποία ξεκίνησε τα πρώτα της μουσικά βήματα το 2007 για back – up φωνητικά, για την ολοκλήρωση του δίσκου “Big” της Macy Grey. Μετά από αρκετά χρόνια συνεχής αναζήτησης, η 30χρονη μουσικός κάνει το ντεμπούτο της με δύο τραγούδια “Ménage à Trois” και “Hit Of You” το 2013. Εν συνεχεία, η Ford συνεργάζεται με τον Meek Mill στο single του “I Don’t Know”, το οποίο κατάφερε να κατακτήσει μία θέση στα charts των Billboards.

Η Ford ενδιάμεσα κυκλοφόρησε άλλο ένα τραγούδι, με τίτλο “Summer In California”, στο οποίο συμμετέχουν οι Snoop Dogg και Iamsu!, αλλά και έγινε διαθέσιμο το πρώτο της EP το 2016 “Nearly Civilized”. Η Paloma επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα μουσικά της καθήκοντα και συστήνει το νέο της επίτευγμα. Ο τίτλος του νέου της είναι “Waves” και η εντυπωσιακή τραγουδίστρια συνεργάζεται με τον Dave East. Πρόκειται για μία r&b δημιουργία από την οποία δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αισθησιακές αναφορές.

Η Ford σε συνέντευξη που παραχώρησε στο μουσικό site Complex, αναφέρθηκε ποια ήταν η πηγή έμπνευσής της για το “Waves”. “Δημιούργησα το ‘Waves’ όταν ήμουν πολύ ενθουσιασμένη με τον άνθρωπό μου και θα προχωρούσαμε με το αυτοκίνητο, ακούγοντας το ‘Would You Mind’ της Janet Jackson. Λάτρεψα τον τρόπο που η Janet έκανε ένα τραγούδι – συνομιλία τόσο απαλή και συνάμα αισθησιακή.

Η κυκλοφορία του “Waves” συνοδεύτηκε με την πρεμιέρα του video clip. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Pink Motel στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, στο οποίο έχουν οπτικοποιηθεί αρκετές επιτυχίες (βλ. Christina Aguilera – Your Body). Το video περιέχει αρκετές αισθησιακές και απολύτως προκλητικές σκηνές τραγουδίστριας, τόσο μόνη της όσο και με τον παρτενέρ της Dave East.

Paloma Ford - Waves ft. Dave East

Back To Top