skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Thalía feat. Sasha, Benny y Erik – Junto a Ti

Μία δυναμική συνεργασία που “μυρίζει” Λατινική Αμερική.

Τίτλος τραγουδιού: “Junto a Ti”

Καλλιτέχνης: Thalia feat. Sasha, Benny y Erik

Μουσική / Στίχοι: ?

Σκηνοθεσία: ?

Από το album: – 

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 9 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Μπορεί να μην ήσουν θαυμαστής των Μεξικάνικων σαπουνόπερων, την Thalia όμως δεν κατάφερες να μην την μάθεις. Στις αρχές της δεκαετίας του 80, όταν και ξεκίνησε η καριέρα της ως ηθοποιός, αλλά και ως τραγουδίστρια, η Thalia ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Λατινικής Αμερικής. Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά, διατηρώντας την περσόνα που ήταν, η 45χρονη πλέον Thalia παραμένει στο μουσικό προσκήνιο ακάθεκτη.

Με δεκατρείς ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές και με περισσότερα από εξήντα βραβεία μας υπενθυμίζει ποια είναι και τι υλικό έχει ακόμα να προσφέρει. Στην επικαιρότητα ήρθε ξανά με το νέο ανεξάρτητο από albums τραγούδι της “Junto a Ti”. Μία δυναμική, pop συνεργασία με το μουσικό τρίο Sasha, Benny y Erik είναι εδώ για να την απολαύσουμε. Το τραγούδι έρχεται έπειτα από την κυκλοφορία του δίσκου της “Latina” που ήρθε κοντά μας στις 6 Μαΐου του 2016, μέσω της Sony Music Latin.

Για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω pop συγκρότημα από το Μεξικό -που δεν ήθελε να πρωτοτυπήσει κάπως με το όνομά του- έχει στο ενεργητικό του τέσσερις δισκογραφικές δουλειές από το 2012 και ήδη ένα φανατικό πιστό κοινό. Όπως καταλαβαίνετε, το video clip που κυκλοφόρησε για τη νέα αυτή συνεργασία απέκτησε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αρκετές χιλιάδες views. Οι τέσσερις ερμηνευτές ερμηνεύουν on stage το “Junto a Ti” και μπορείς να τους απολαύσεις μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί.

Thalía feat. Sasha, Benny y Erik - Junto a Ti

Back To Top