skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Tove Lo feat. Charli XCX, Icona Pop, Elliphant, ALMA – bitches (remix)

Tove Lo, Charli XCX, Icona Pop, Elliphant και ALMA, ενώνονται για τη δημιουργία του νέου remix για το τραγούδι “bitches”!

Τίτλος τραγουδιού“bitches (remix)”

Καλλιτέχνης: Tove Lo feat. Charli XCX, Icona Pop, Elliphant, ALMA

Μουσική / Στίχοι: Nicki Adamsson, Elliphant, Ali Payami, Tove Lo

Σκηνοθεσία: Lucia Aniello

Εταιρεία: Universal Music AB

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 7 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Το “Bitches”, το τελευταίο single από το τρίτο studio album της Tove Lo, με τίτλο “Blue Lips”, επανακυκλοφόρησε στις 7 Ιουνίου 2018 με την μορφή remix, αλλά και με την προσθήκη της βρετανίδας Charli XCX, της Φιλανδέζας ALMA, της rapper Elliphant και του Σουηδικού girl-duo των Icona Pop.

Ενώ οι έξι τραγουδίστριες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά σε κάποιο άλλο τραγούδι πιο πριν, η Charly XCX έγραψε την επιτυχία των Icona Pop, “I Love It”, που κυκλοφόρησε το 2012. Η Tove Lo έγραψε επίσης αρκετά τραγούδια για το ντεμπούτο του σουηδικού duo, όπως τα “We Got the World” και “Ready for the Weekend”. Η ALMA, η Tove Lo και η Charli XCX ωστόσο έχουν συνεργαστεί ξανά στο “Out Of My Head” της τελευταίας!

Όπως γίνεται αντιληπτό το ένα ΄φερε το άλλο κι έτσι έχουμε μπροστά μας ένα remix που ουσιαστικά είναι ένας ομοφυλοφιλικός ύμνος, εμπνευσμένος από την αμφιφυλοφιλία της Tove Lo. Στο video clip που σκηνοθέτησε η Lucia Aniello, πρωταγωνιστεί ο Paul W. Downs (γνωστός από την τηλεοπτική σειρά “Broad City”) και η ηθοποιός Jessy Hodges, που παριστάνουν ένα ζευγάρι, το οποίο επισκέπτεται το supergroup των έξι τραγουδιστριών με σκοπό να “νοστιμεύσουν” την σεξουαλική τους ζωή!

Tove Lo feat. Charli XCX, Icona Pop, Elliphant, ALMA - bitches

Back To Top