skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Will Bates & Skye – You and I (from “Bliss” O.S.T.)

Η μαγική φωνή των Morcheeba, Skye Edwards, συνεργάζεται με τον Will Bates για το soundtrack του “Bliss” και το τραγούδι “You and I”!

Τίτλος τραγουδιού“You and I

Καλλιτέχνης: Will Bates & Skye

Μουσική/Στίχοι: Will Bates

Εταιρεία: Fall On your Sword, Sony Music Entertainment

Από το O.S.T.: “Bliss”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Ιανουαρίου 2021

Art-Cover:

Στις 5 Φεβρουαρίου έκανε πρεμιέρα η δραματική, sci-fi ταινία “Bliss” του Mike Cahill με πρωταγωνιστές τον Owen Wilson και την Salma Hayek. Μία ταινία με τέτοιο cast και πλοκή που βασίζεται στα θετικά συναισθήματα και την αναγνώριση της πραγματικότητας δε θα μπορούσε να έχει μη αξιοσημείωτο soundtrack.

Για τον λόγο αυτό, ο συνθέτης Will Bates -του οποίου τη μουσική απολαύσαμε μέσα από ταινίες, όπως “Another Earth”, “I Origins”, “We Steal Secrets: The Story of WikiLeaks”– ανέλαβε τη μουσική “ένδυση” της ταινίας. Με σκοπό την προώθηση ολόκληρου του soundtrack, το φως της δημοσιότητας είδε στις 28 Ιανουαρίου το τραγούδι “You and I”.

Το εν λόγω single που κυκλοφόρησε μέσω της εταιρείας του ίδιου του Bates, Fall On Your Sword και την Sony Music, αποτελεί μία σταδιακά δυναμική δημιουργία. Βασισμένη στα έγχορδα όργανα, αλλά και τα μελωδικά synths, το “You and I” παρουσιάζει τη φωνή των Morcheeba, Skye Edwards στα φωνητικά του. Η γαλήνια και συνάμα στιβαρή φωνή της τραγουδίστριας, που κέρδισε τις καρδιές μας μέσα από το “Rome Wasn’t Built In A Day”, καταφέρνει να μάς παρασύρει σε ένα μυσταγωγικό ταξίδι.

Will Bates & Skye - You and I (from “Bliss” O.S.T.)

Back To Top