skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Willy William feat. will.i.am & Lali – Solo

Ο Willy William, ο will.i.am κι η Lali ενώνουν τις δυνάμεις τους για το νέο τραγούδι “Solo”!

Τίτλος τραγουδιού“Solo

Καλλιτέχνης: Willy William & will.i.am & Lali

Μουσική/Στίχοι: Amy Perez, Mariana Esposito, Willy William, Phil Greiss, William Adams, Willy William

Εταιρεία: Scorpio Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Μαρτίου 2022

Art-Cover:

Αν αυτό το trio δεν είναι αρκετό, υπάρχει η δύναμη και ο μαγνητισμός του δείγματος που χρησιμοποιήθηκε για αυτήν την ήδη ανακοινωθείσα καλοκαιρινή επιτυχία: “Mr Lonely” (του Bobby Vinton) που χρησιμοποιήθηκε επίσης από την AKON για την πλανητική επιτυχία “LONELY”.

Ο Willy William, ένας από τους πιο καταξιωμένους Γάλλους καλλιτέχνης στον κόσμο, επιστρέφει για να συζητηθεί λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του “TROMPETA”.
Ο Γαλλομαυρικιανός τραγουδιστής DJ και παραγωγός, είναι ο συγγραφέας επιτυχιών, όπως τα “Mi Gente” (1 δισεκατομμύριο και 500 εκατομμύρια streaming), “Ego”, “Mambo” και τις συνεργασίες με μερικά από τα πιο ηχηρά ονόματα του κόσμου, όπως οι J Balvin, Beyoncé, Sean Paul, Steve Aoki και Sfera Ebbasta.

Όσο για τους άλλους δύο καλλιτέχνες, για τον will.i.am η ιστορία μιλάει από μόνη της κι αυτή της Lali είναι εξίσου ελπιδοφόρα. Με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, η τραγουδίστρια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αστέρια παγκοσμίως. Έρχεται στη συνεργασία με τον Willy William μετά την επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς “Sky Rojo” που παίζεται στο Netflix και το album του “Libre”.

Η Lali έχει ήδη αρκετές συνεργασίες με stars, όπως οι

CNCO, Reik, Mau y Ricky, Thalia, Noriel, επιπλέον αυτής με τον Ιταλό καλλιτέχνη BABY K με τον οποίο δημιούργησε την ισπανική εκδοχή της σούπερ επιτυχίας “Rome – Bangkok”.

Το πολυσυζητημένο single “SOLO” είναι διαθέσιμο σε όλες τις streaming και ψηφιακές πλατφόρμες από την Παρασκευή 25 Μαρτίου.

Willy William & will.i.am & Lali - Solo

Back To Top