skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Y2K & bbno$ feat. Enrique Iglesias & Carly Rae Jepsen – Lalala (Remix)

Το “LaLaLa” του παραγωγού Y2K και του bbno$ αποκτά ένα νέο remix με τις συμμετοχές των Enrique Iglesias και Carly Rae Jepsen!

Τίτλος τραγουδιού“Lalala (Remix)”

Καλλιτέχνης: Y2K & bbno$ feat. Enrique Iglesias & Carly Rae Jepsen

Μουσική / Στίχοι: Y2K, bbno$

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Το δυναμικό urban hit συνεχίζει την επιτυχία του λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 300 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και κατακτώντας μία θέση στο Spotify Top50 σε πάνω από 20 χώρες συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας.

Το “LaLaLa”  είναι το lead single από το επερχόμενο debut project του παραγωγού Y2K. To track είναι σε συνεργασία με τον ανερχόμενο rapper bbno$ και έχει χαρακτηριστεί από το Billboard ως ένα δημιουργικό και έξυπνο hip-hop masterpiece.

Συνδυάζοντας 2 από τα μεγαλύτερα trends της εποχής, τις trap ρίμες και τους latin ρυθμούς, το τραγούδι γρήγορα εκτοξεύθηκε στα charts ανά τον κόσμο φτάνοντας και στο Νο.6 του Shazam στη χώρα μας.

Τώρα το “Lalala” επιχειρεί να επαναλάβει την επιτυχημένη του πορεία στα charts και στα ραδιοφωνικά airplays, με το ολοκαίνουριο remix του στο οποίο συναντάμε δύο συμμετοχές-έκπληξη, εκείνες του Enrique Iglesias και της Carly Rae Jepsen.

Δ.Τ.

Y2K & bbno$ feat. Enrique Iglesias & Carly Rae Jepsen - Lalala (Remix)

Back To Top