skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Yandel feat. Maluma – Sólo Mía

Ακόμα μία latin συνεργασία ήρθε από τους Yandel και Maluma!

Τίτλος τραγουδιού“Sólo Mía”

Καλλιτέχνης: Yandel feat. Maluma

Μουσική / Στίχοι: Miky La Sensa, Yandel, Maluma

Από το album: “#UPDATE”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 8 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ακόμα μία μουσική είσοδο έχουμε από τον Yandel, με σκοπό την προώθηση του επερχόμενου δίσκου του. Ο λόγος γίνεται για το ολοκαίνουριο τραγούδια του Πουρτορικανού τραγουδιστή και μουσικού παραγωγού, σε συνεργασία με ένα ακόμα αστέρι της Κολομβίας, τον Maluma. Οι δυο τους έχουν αποδείξει την αξία τους στο παγκόσμιο κοινό, το οποίο τους στηρίζει σε κάθε τους βήμα.

Αυτή τη φορά το δίδυμο μας παρουσιάζει το τραγούδι “Sólo Mía”. Το εν λόγω τραγούδι βρίσκεται ανάμεσα στα 14 συνολικά τραγούδια που βρίσκονται στο τέταρτο κατά σειρά album του Yandel, με τίτλο “#UPDATE”. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα και στην αναλογική του μορφή στις 8 Σεπτεμβρίου της χρονιάς που διανύουμε, μέσω της δισκογραφικής Sony Latin Recordings. Από το συγκεκριμένο δίσκο έχουμε ήδη απολαύσει το lead single αυτού “Mi Religión”, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 5 Μαΐου, καθώς και το “Explícale. Το τελευταίο αποτελεί μία συνεργασία με τον Bad Bunny και είναι το τελευταίο τραγούδι στην tracklist του δίσκου.

Το “Sólo Mía” σε μία latin ενορχήστρωση, μπορούμε να πούμε πως δεν είναι από τα πιο δυναμικά τραγούδια που μας έχει συστήσει μέχρι στιγμής ο Yandel. Ωστόσο, αποτελεί μία αξιοπρεπή δημιουργία από πλευράς των ερμηνευτών, οι οποίοι δουλεύουν αδιάκοπα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή του Miky La Sensa, αλλά και των δύο ερμηνευτών.

Yandel feat. Maluma - Sólo Mía

Back To Top