skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Years & Years, Galantis – Sweet Talker

Ο Years & Years ένωσε τις δυνάμεις του με τους Galantis για το “Sweet Talker”, ένα ακόμα single από το επερχόμενο album του “Night Call”.

Τίτλος τραγουδιού: “Sweet Talker”

Καλλιτέχνης: Years & Years, Galantis 

Μουσική / Στίχοι: Olly Alexander, Max Wolfgang, Mark Ralph, Bloodshy

Εταιρεία: Polydor Records

Από το LP: “Night Call (Deluxe)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Νοεμβρίου 2021

Art-Cover:

Στις αρχές του επόμενου έτους, ο Olly Alexander αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο album υπό το θρυλικό, καλλιτεχνικό του όνομα Years & Years. Το “Night Call”, η συνέχεια του επιτυχημένου δίσκου του “Palo Santo” του 2018, μας έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής δύο προπομπούς singles, το “Starstruck” και το “Crave”, ενώ τώρα ο Alexander κυκλοφορεί ένα τρίτο single, το “Sweet Talker”, μια συνεργασία με την ομάδα παραγωγής Galantis. Πέραν αυτών όμως ο Olly κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και μια αναπάντεχη συνεργασία με την Kylie Minogue με τίτλο “A Second To Midnight” για το πρόσφατο album της “DISCO: Guest List“.

Το νέο album τoυ Years & Years, «Night Call» είναι εμπνευσμένο από τους ABBA και τα «περίεργα» τόξα ιστοριών στα τραγούδια των σουηδικών pop icons. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Olly εξήγησε: «Λοιπόν, ξέρετε ποιοι ήταν η έμπνευση μου στο studio; Μεταξύ άλλων, οι ABBA», παραδέχτηκε ο Olly. «Ξέρεις πώς ξαφνικά μπορούν να σε ταξιδεύσουν οι ABBA; Και ξαφνικά θα υπάρξει μια μετατόπιση ή μια αλλαγή, και θα λες, “Ω, πάρε με μαζί σου”. Λοιπόν ναι. Είναι τόσο περίεργοι».

Το «Night Call», που θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιανουαρίου.

Years & Years, Galantis - Sweet Talker

Back To Top