skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Young Thug feat. J. Cole & Travis Scott – The London

Young Thug, J. Cole και Travis Scott σε μία νέα συνεργασία!

Τίτλος τραγουδιού: “The London”

Καλλιτέχνης: Young Thug feat. J. Cole & Travis Scott

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: 300 Entertainment / Atlantic Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Ο Jeffery Lamar Williams, γνωστός ως Young Thug, είναι ξανά στις επάλξεις με μία νέα συνεργασία. Αυτή ακούει στα ονόματα των J. Cole και Travis Scott, με τον πρώτο να συνεργάζεται για πρώτη φορά με τους δύο έτερους rappers. Το τραγούδι για χάρη του οποίου συνεργάστηκαν οι δύο καλλιτέχνες είναι το “The London”. Κινούμενο σε mid-tempo και με κύριο χαρακτηριστικό του τα hip hop ηχοχρώματα, το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε στις 23 Μαΐου.

Ο Young Thug στο νέο του τραγούδι είναι κάπως αποστασιοποιημένος, ενώ δίνει ‘χώρο’ στον J. Cole και τον Scott να ξετυλίξουν το ταλέντο τους. Το “The London” ήρθε με ‘νέο αέρα’ στην hip hop σκηνή για να εντυπωσιάσει τα πλήθη.

Όσον αφορά την συνεργασία μεταξύ του Thug και του Scott, οι δυο τους έχουν μία μακρά προϊστορία στον χώρο. Από κοινού έχουν προσφέρει στο κοινό τα “Skyfall”, “Maria I’m Drunk” και “Pick Up the Phone”. Επίσης, στις 17 Αυγούστου της χρονιάς που μας πέρασε (2018), ο Thug κυκλοφόρησε το πρώτο του compilation album, με τίτλο “Slime Language”, το οποίο περιελάμβανε 15 τραγούδια, τα περισσότερα από τα οποία αποτελούν μοναδικές συνεργασίες.

Young Thug feat. J. Cole & Travis Scott - The London

Back To Top