skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Zedd feat. Kehlani – Good Thing

Ο Zedd συμπράττει μουσικά με την Kehlani στο τραγούδι “Good Thing”!

Τίτλος τραγουδιού: “Good Thing”

Καλλιτέχνης: Zedd feat. Kehlani

Μουσική / Στίχοι: Anton Zaslavski, Cleo Tighe Fin Dow-Smith, Kehlani Parrish, Peter Rycroft

Εταιρεία: Interscope Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Η Kehlani συνεργάστηκε με τον Zedd για ένα ιδιαίτερο μουσικά και γεμάτο μηνύματα τραγούδι. Το “Good Thing”, όπως λέγεται, μιλάει για την πίστη και την αγάπη προς τον αυτό μας ως μη δεσμευμένοι άνθρωποι. Η νεαρή τραγουδίστρια δηλώνει πως ‘τα έχει πολύ καλά’ με τον εαυτό της και θα επιλέξει το έτερον ήμισύ της μόνο εάν αυτό είναι καλύτερο από την ίδια και την κάνει να αλλάξει το σκεπτικό της. Ο Ρώσος-Γερμανός παραγωγός Zedd συνοδεύει την Kehlani μουσικά και το τελικό αποτέλεσμα καταλήγει σε μία EDM δημιουργία με έντονα τα R&B στοιχεία.

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά μεταξύ τους και όπως φαίνεται η ‘μαγιά έδεσε’, ενώ λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία του single ο Zedd και η Kehlani ξεκίνησαν την προώθησή με μικρά teasers που αφορούσαν σε αποσπάσματα των στίχους του τραγουδιού.

Το “Good Thing” κυκλοφόρησε ως το follow-up single του “365” από τον Zedd και την Katy Perry. Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως ο Zedd αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία, υπό τον τίτλο “Orbit World Tour”, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 17 Νοεμβρίου με εμφανίσεις στην Ευρώπη.

Zedd feat. Kehlani – Good Thing

Back To Top