skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ziggy Marley feat. Ben Harper – Play With Sky

“Play The Sky” έχει τίτλο το νέο τραγούδι του Ziggy Marley για το οποίο συνεργάστηκε με τον Ben Harper, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του δισκογραφικής δουλειά, “More Family Time”!

Τίτλος τραγουδιού: “Play With Sky

Καλλιτέχνης: Ziggy Marley feat. Ben Harper

Μουσική/Στίχοι: Ziggy Marley

Εταιρεία: Tuff Gong Worldwide

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 24 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Στις 18 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο, δισκογραφικό εγχείρημα του Ziggy Marley, με τίτλο “More Family Time”. Μέσω της Tuff Gong Worldwide ο γιος του Bob Marley πρόκειται να μοιραστεί μαζί μας εμβληματικές συνεργασίες του, με ονόματα της διεθνούς, μουσικής σκηνής, όπως οι Tom Morello, Sheryl Crow και Alanis Morissette. Μία πρώτη γεύση, λοιπόν, από το νέο του album παρουσίασε στο κοινό στις 23 Ιουλίου μέσω των ψηφιακών πλατφορμών.

Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Play With Sky”. Πρόκειται για μία reggae fusion δημιουργία, στα φωνητικά της οποίας πέρα από τον Ziggy Marley μας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουμε τον Αμερικανό τραγουδιστή και πολυ-οργανοπαίχτη Ben Harper, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός για τις ικανότητές του στο παίξιμο της κιθάρας. Τη μουσική και τους στίχους του “ανεβαστικού” αυτού single ανέλαβε κι έφερε εις πέρας ο ίδιος ο Marley.

Πέραν αυτών αξίζει να σημειώσουμε πως θα συναντήσουμε συνεργασίες με τους Busta Rhymes και Lisa Loeb, ενώ καταλυτικής σημασίας θα είναι και η εμπλοκή μελών της οικογένειας Marley στο τελικό αποτέλεσμα του δίσκου. Δέκα συνολικά τραγούδι κι ένα bonus track είναι καθ’οδόν για να τα απολαύσουμε…

Ziggy Marley feat. Ben Harper - Play With Sky

Back To Top