skip to Main Content

Νέα Συνεργσαία | Sigma feat. Jack Savoretti – You And Me As One

Ο Jack Savoretti σε μία νέα συνεργασία με τους Sigma και το τραγούδι “You And Me As One”!

Τίτλος τραγουδιού“You And Me As One”

Καλλιτέχνης: Sigma feat. Jack Savoretti

Μουσική / Στίχοι: Jack Savoretti, Joe Lenzie

Εταιρεία: 3 Beat Productions

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Έχοντας προσφάτως πραγματοποιήσει ένα μοναδικό live session στην αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Παύλου, με το κοινό να ανταποκρίνεται τουλάχιστον θερμά στο άκουσμά του, ο Jack Savoretti έχει σπάσει φέτος κάθε ρεκόρ στην χώρα μας. Ένα νέο τραγούδι επιφύλασσε να μας παρουσιάσει ο Βρετανός καλλιτέχνης με καταβολές από την Ιταλία σε μία συνεργασία με το drum n’ bass duo, Sigma.

Ο λόγος γίνεται για το “You And Me As One”, που αποτελεί μία δυναμική alternative rock / pop δημιουργία, στην οποία ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελούν οι electro αναφορές. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο ερμηνευτής, σε συνεργασία με τον Joe Lenzie, ενός εκ των δύο μελών των Sigma.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ήρθε κι έφυγε ο Jack Savoretti από την Ελλάδα, ενώ δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Athens Voice πως εντυπωσιάστηκε με την τόσο μεγάλη ανταπόκριση του κοινού. Ο δίσκος του “Singing to Strangers” έχει καταφέρει να ανέβει στη Νο.1 των charts στην Σκωτία και τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ στο ελληνικό Shazam είναι από τις πρώτες “ανακαλύψεις”.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Sigma feat. Jack Savoretti - You And Me As One

Back To Top