skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Camila Cabello – Shameless & Liar

Η Camila Cabello αποκαλύπτει 2 καινούργια τραγούδια από το επερχόμενο album της “Romance”!

Τίτλος τραγουδιού: “Shameless” & “Liar”

Καλλιτέχνης: Camila Cabello

Μουσική / Στίχοι: 1. The Monsters & Strangerz, Camila Cabello, watt 2. Camila Cabello, Stefan Johnson, Malin Berggren, Jordan K. Johnson, Jon Bellion, Jenny Berggren, Lionel Richie, Jonas Berggren, Ulf Ekberg, Ali Tamposi & The Monsters & Strangerz

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music.

Από το LP: «Romance»

Ημ/νία κυκλοφορίας singles: 4 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Η 2 φορές υποψήφια για Grammy, πολύ-πλατινένια, chart-topping τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Camila Cabello, μόλις κυκλοφόρησε 2 ολοκαίνουρια singles, το “Shameless” και το “Liar”. Κάνοντας ένα εντυπωσιακό comeback, τα καινούρια τραγούδια σηματοδοτούν την εποχή για το πολυαναμενόμενο δεύτερο album της, “Romance”. Το album αναμένεται να είναι η πιο αντιπροσωπευτική μουσική που έχει κυκλοφορήσει η καλλιτέχνιδα μέχρι στιγμής, καθώς τα αξέχαστα tracks που θα συμπεριλαμβάνει δημιουργήθηκαν από αυτοβιογραφικές εμπειρίες.

«Αυτά τα τραγούδια είναι η ιστορία της ζωής μου τα τελευταία 2 χρόνια και οι προσωπικές εμπειρίες που έχω μαζέψει. Ήξερα αρκετό καιρό πως ήθελα το album μου να λέγεται Romance γιατί αυτές οι ιστορίες μιλάνε για το πως είναι να ερωτεύεσαι», δήλωσε η Camila Cabello. Μετά το εκρηκτικό performance της στα MTV VMAs ακολούθησαν μια σειρά πολύ προσωπικών posts στα official social media της, τα οποία συγκέντρωσαν πάνω από 31 εκατομμύρια views και 36 εκατομμύρια likes και έκαναν tease την σημερινή διπλή κυκλοφορία.

Τα τραγούδια αντικατοπτρίζουν την εξέλιξη της τραγουδίστριας. Το συναισθηματικά φορτισμένο “Shameless” παρουσιάζει την δυναμική πλευρά της superstar με ονειρικές κιθάρες, μπάσα και έντονα κρουστά. Από την άλλη, τα δυνατά πνευστά εκτοξεύουν το θορυβώδες και τολμηρό “Liar”που εκπέμπει Latin vibes και ακαταμάχητους στίχους.

Η Camila Cabello αναμένεται να παρουσιάσει τα singles για πρώτη φορά live στις 12 Οκτωβρίου στην μεγαλύτερη βραδινή Αμερικάνικη εκπομπή “Saturday Night Live”. Ακόμα η τραγουδίστρια κατάφερε να αποσπάσει 3 υποψηφιότητες στις top κατηγορίες των People’s Choice Awards που θα πραγματοποιηθούν στις 10 Νοεμβρίου.

Τα δύο καινούρια solo anthems φθάνουν αμέσως μετά από ένα καλοκαίρι τεράστιας επιτυχίας με την Cabello να σπάει μια σειρά από ρεκόρ. Έσπασε το ρεκόρ για την τραγουδίστρια με τους περισσότερους μηνιαίους listeners στο Spotify με 61.2 εκατομμύρια listeners και ταυτοχρόνως το υποψήφιο για βραβείο Grammy, πολύ πλατινένιο, Νο. 1 hit single “Havana” με τον Young Thug έγινε το τραγούδι με τα περισσότερα streams από γυναίκα τραγουδίστρια σε όλο τον κόσμο.

Μιλώντας για την παγκόσμια επιτυχία της τραγουδίστριας, το debut album της “Camila”, έφτασε στο Νο.1 του iTunes chart σε 109 χώρες. Επίσης, έφτασε στο Top 5 113 χωρών και Top10 σε 115. Μέχρι σήμερα, μετράει συνολικά 8.8 δισεκατομμύρια streams και έχει ξεπεράσει τα 3.5 δισεκατομμύρια views. Ετοιμαστείτε για το “Romance”, το μεγαλύτερο pop γεγονός για το 2019! Coming soon… Κυκλοφορούν από την Panik Records και την Sony Music.

Δ.Τ.

Camila Cabello - Shameless

Camila Cabello - Liar

Back To Top