skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Carly Rae Jepsen – Never Get to Hold You & Love Again

Με αφορμή τον εορτασμό των πέντε χρόνων από την κυκλοφορία του album της “Emotion”, η Carly Rae Jepsen παρουσιάζει δύο νέα bonus tracks!

Τίτλος τραγουδιού: “Never Get to Hold You” &“Love Again”

Καλλιτέχνης: Carly Rae Jepsen

Μουσική/Στίχοι: 1. Kyle Shearer, Carly Rae Jepsen, Nate Campany, Tavish Crowe, 2. CJ Baran, Carly Rae Jepsen, Nate Campany, Tavish Crowe

Εταιρεία: School Boy/Interscope Records

Από το LP: “Emotion”

Ημ/νία κυκλοφορίας singles: 21 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Η Carly Rae Jepsen μάς πηγαίνει πίσω στο χρόνο και με αφορμή τον εορτασμό πέντε ετών από την κυκλοφορία του τρίτου studio album της, με τίτλο “Emotion”, η Καναδή τραγουδίστρια μάς συστήνει δύο νέα της τραγούδια. Αυτά συμπεριλαμβάνονται ως bonus tracks στην deluxe edition του “Emotion”.

Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για το “Never Got to Hold You”, μία μελωδική μπαλάντα, η οποία για πρώτη φορά δημοσιεύτηκε ως το κοινό το 2015. Το μπάσο και οι slow disco επιρροές αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του τραγουδιού και δίνουν τη σκυτάλη στο έτερο bonus track του δίσκου που είναι το “Love Again”. Σε πιο “παιχνιδιάρικο” ύφος, η Carly Rae Jepsen μοιράζεται μαζί μας τις ρομαντικές της σκέψεις, μέσα από dance-pop ηχοχρώματα.

Μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας της deluxe edition του “Emotion”, η Carly Rae Jepsen θέλησε να γιορτάσει και με έναν επιπλέον τρόπο τα πέντε χρόνια του. Έτσι, λοιπόν, στις 27 Αυγούστου πρόκειται να πραγματοποιήσει ένα εικονικό καραόκε party μέσω του καναλιού της στο YouTube, όπου θα ακουστούν όλες οι μεγάλες της επιτυχίες, από τις οποίες δεν θα λείπει φυσικά ούτε το “Call Me Maybe”.

Carly Rae Jepsen – Never Get to Hold You

Carly Rae Jepsen – Love Again

Back To Top