skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Circa Waves – Me, Myself and Hollywood & Movies

Δύο νέα τραγούδι από τους Circa Waves είναι εδώ για να τα ακούσετε!

Τίτλος τραγουδιού“Me, Myself and Hollywood & Movies

Καλλιτέχνης: Circa Waves

Μουσική / Στίχοι: Kieran Shudall

Εταιρεία: Prolifica

Από το LP: “What’s It Like Over There?”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 5 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Το βρετανικό, τετραμελές συγκρότημα της indie rock μουσικής σκηνής, Circa Waves, επέστρεψε ανανεωμένο υπό νέα δισκογραφική στέγη. Το γνωστό συγκρότημα βρίσκεται πλέον στο δυναμικό της Profilica Records και για να εγκαινιάσει το νέο αυτό ξεκίνημα στην επιφάνεια ήρθαν δύο νέα τραγούδια. Ο λόγος γίνεται για τα “Me, Myself and Hollywood” και “Movies”.

Αναφορικά με το πρώτο, πρόκειται για μία μελωδική, mid-tempo δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφει ο Kieran Shudall, front-man του συγκροτήματος. Τα electro στοιχεία δεν περνούν απαρατήρητα στο νέο αυτό τραγούδι και δίνουν τη σκυτάλη στο περισσότερο εύρυθμο και χαρούμενο “Movies”. Όλα όσα διαδραματίζονται στις ταινίες μας αφηγούνται οι Circa Waves και το αποτέλεσμα καταλήγει σε μία ‘πιασάρικη’ δημιουργία.

Τόσο το “Me, Myself and Hollywood”, όσο και το “Movies” αποτελούν τους προπομπούς της επερχόμενης και τρίτης κατά σειρά δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος. Αυτή έχει τίτλο “What’s It Like Over There?” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου.

Οι Circa Waves από το 2013 έχουν καταφέρει να κυκλοφορήσουν ήδη δύο albums, με το πιο πρόσφατο να φέρει ως τίτλο “Different Creatures” και να έχει ως ημερομηνία κυκλοφορίας την 10η Μαρτίου του 2017.

Circa Waves – Me, Myself and Hollywood & Movies

Back To Top