skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | DJ Khaled feat. Drake – GREECE & POPSTAR

“GREECE” ο τίτλος της νέας συνεργασίας του DJ Khaled με τον Drake! Μαζί κυκλοφορεί και το τραγούδι “POPSTAR”!

Τίτλοι τραγουδιών: 1. “GREECE” & 2. “POPSTAR”

Καλλιτέχνης: DJ Khaled feat. Drake

Μουσική / Στίχοι: 1. Peter Eddins, TIGGI, DJ Khaled, Elijah Maynard, Drake, OZ & 2. Elias Klughammer, David Ruoff, DJ Khaled, Drake, OZ

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music.

Από το LP: Digital Singles

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Όπως είχαν υποσχεθεί, οι Drake και DJ Khaled ένωσαν τις δυνάμεις τους για άλλη μια φορά για δύο ολοκαίνουρια τραγούδια. Το “Popstar” και το “Greece”, με το δεύτερο να μας κάνει όλους να αισθανόμαστε και πάλι μεγάλη χαρά για την προβολή της χώρας μας. Αμφότερα τα τραγούδια πρόκειται να συμπεριληφθούν στο επόμενο album του DJ Khaled, με τίτλο “Khaled, Khaled”. Τα τραγούδια σηματοδοτούν επίσης την πρώτη νέα κυκλοφορία για τον Drake μετά την κυκλοφορία του “Dark Lane Demo Tapes” τον περασμένο Μάιο και την πρώτη του κυκλοφορία με τον DJ Khaled μετά από το “To the Max” του 2017. Το τελευταίο album του DJ Khaled, “Father of Asahd”, κυκλοφόρησε το 2019.

Στο “GREECE”, ο Drake υπόσχεται στο έτερον του ήμισυ μια πολυτελή ζωή, όπως διακοπές στην Ελλάδα και ακριβά ρούχα. Στη συνέχεια, αλλάζει τη διάθεση και στο τέλος του τραγουδιού μιλά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τη σύντροφό του εξαιτίας της περιουσίας του και του υψηλού προφίλ του. Ωστόσο, επειδή την αγαπά, θα συνεχίσει να προσπαθεί για τη σχέση αυτή.

Από την άλλη, στο “POPSTAR”, ο rapper παρομοιάζει τον εαυτό του με έναν μεγάλο pop star και τον τρόπο ζωής του -κορίτσια που τον καλούν ασταμάτητα στο τηλέφωνο, πιστωτικές κάρτες με υψηλά όρια δαπανών και αγορές ακριβών προϊόντων.

DJ Khaled feat. Drake - GREECE

DJ Khaled feat. Drake - POPSTAR

Back To Top