skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Frank Ocean – Cayendo & Dear April (Acoustic)

Δύο νέα του τραγούδια κυκλοφόρησε ο Frank Ocean, με τίτλο “Cayendo” και “Dear April”!

Τίτλος τραγουδιού: “Cayendo” & “Dear April”

Καλλιτέχνης: Frank Ocean

Μουσική/Στίχοι: 1. Frank Ocean, 2. Daniel Aged, Frank Ocean

Εταιρεία: Blonded

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Τα δύο πρώτα του τραγούδια για το 2020 κυκλοφόρησε ο Frank Ocean, ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός που από την αρχή της καριέρας του σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τα singles “Novacane”, “Swim Good” και “Thinkin’ Bout You”, με το τελευταίο να περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο studio album του, “Channel Orange”.

Όσον αφορά, λοιπόν, τις δύο νέες του κυκλοφορίες, αυτές έχουν τίτλο “Cayendo” και “Dear April” και ειδικά όσον αφορά το δεύτερο, φαίνεται πως ο Ocean ανέμενε τον σωστό μήνα για να το κυκλοφορήσει. Αξίζει να σημειώσουμε πως και τα δύο τραγούδια είναι acoustic, ενώ αποτελούν δύο μοναδικές μπαλάντες. Η μουσική και η στίχοι του “Cayendo” φέρει την αποκλειστική υπογραφή του Frank Ocean, ενώ το “Dear April” αποτελεί μία συνεργασία με τον Daniel Aged.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ακούμε τα δύο αυτά singles. Πιο συγκεκριμένα και τα δύο συμπεριλήφθηκαν τον περασμένο Οκτώβρη σε κάποιες ειδικές κυκλοφορίες βινυλίου, αποκλειστικά για τους θαυμαστές του Ocean. Στο “Cayendo” θα απολαύσουμε μάλιστα τον Ocean να τραγουδάει στα ισπανικά δημιουργώντας ένα μοναδικό bilingual single.

Frank Ocean - Cayendo

Frank Ocean - Dear April

Back To Top