skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Gary Barlow – The Dream of Christmas & Sleigh Ride

Ο Gary Barlow παρουσιάζει δύο νέα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το ολοκαίνουριο album του “The Dream of Christmas”

Τίτλος τραγουδιού: 1. “The Dream of Christmas”, 2. “Sleigh Ride”

Καλλιτέχνης: Gary Barlow

Μουσική / Στίχοι: 1. Gary Barlow, 2. Leroy Anderson, Mitchell Parish

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: “The Dream of Christmas”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Ο frontman των Take That έφτασε στην κορυφή των βρετανικών charts με το πέμπτο solo LP του Music Played by Humans” το 2020 και τώρα επιστρέφει με μια ολοκαίνουργια εορταστική συλλογή, που αναμένεται στις 26 Νοεμβρίου. Το LP θα περιλαμβάνει ολοκαίνουργια πρωτότυπα τραγούδια και όμορφα ενορχηστρωμένα χριστουγεννιάτικα κλασικά, συμπεριλαμβανομένων μερικών συνεργασιών με μεγάλα ονόματα.

Το “How Christmas is Supposed to Be” είναι ένα αστραφτερό ντουέτο με την παρουσιάστρια και ηθοποιό, Sheridan Smith, ενώ ο Gary συνεργάστηκε επίσης με τον Ουαλό βαρύτονο Aled Jones στο “A Child’s Christmas in Wales”, τον τσελίστα Sheku Kanneh-Mason στο μαγευτικό “The Colder It Feels” και με τις The Puppini Sisters στο κλασικό “Winter Wonderland”. «Όλοι προσπαθούσαμε να κάνουμε τα Χριστούγεννα να νιώθουν όμορφα πέρυσι», θυμάται ο Gary. «Ήταν πραγματικά δύσκολα Χριστούγεννα για τόσους πολλούς λόγω της κατάστασης στην οποία βρεθήκαμε όλοι. Έτσι, για να προσπαθήσω να κάνω τα πράγματα λίγο ξεχωριστά, άρχισα να γράφω αυτά τα τραγούδια. Ποτέ δεν είχα ακούσει αυτά τα κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια με την ιδέα να τα τραγουδήσω εγώ,

αλλά καθώς αυτός ο δίσκος εξελισσόταν, το ίδιο έκανε και η εκτίμησή μου για αυτά τα υπέροχα τραγούδια. Όλα ξεκίνησαν σαν μια παρωδία στο στούντιο και πριν το καταλάβω, είχα ένα ολόκληρο album!»

Τα δύο πρώτα singles του δίσκου είναι το ξεχωριστό “Sleigh Ride” και το ομότιτλο με το album τραγούδι “The Dream of Christmas”.

Gary Barlow - The Dream of Christmas

Gary Barlow - Sleigh Ride

Back To Top