skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Halsey – Nightmare Reprise/People disappear here

Η Halsey παρουσιάζει δύο νέα singles, με την extended edition του πρόσφατου album της, “If I Can’t Have Love, I Want Power”

Τίτλος τραγουδιού: 1.“Nightmare Reprise” & 2. “People disappear here”

Καλλιτέχνης: Halsey

Μουσική / Στίχοι: 1. Ashley Frangipane, Benjamin Levin, Magnus Hoiberg, Nathan Perez, Trevor Horn, Martin Kierszenbaum, Sergio Galoyan, Elena Kiper, Valerij Valentinovich Polienko, Ivan Nikolaevich Shapovalov / 2. Ashley Frangipane, Atticus Ross, Greg Kurstin, Trent Reznor

Εταιρεία: Capitol Records/ Universal Music Group

Από το LP: “If I Can’t Have Love, I Want Power (extended edition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Ιανουαρίου 2022

Art-Cover:

Η Halsey κυκλοφόρησε μια extended edition του πρόσφατου album τους, “If I Can’t Have Love, I Want Power”, το οποίο περιλαμβάνει δύο νέα τραγούδια. Τα τραγούδια “Nightmare Reprise” και «People disappear here», ενώνονται με τα πρωτότυπα τραγούδια του album για μια κυκλοφορία 16 τραγουδιών συνολικά.

“Η εκτεταμένη έκδοση του IICHLIWP κυκλοφορεί τώρα με τη νέα και κυκλοθυμική αιθέρια καλοσύνη που φέρει το “People Disappear Here” συν μια επανασχεδιασμένη εκδοχή από τους @nineinchnails του “Nightmare”», ανέφερε η τραγουδίστρια στο Twitter. Τα νέα τραγούδια ακολουθούν ζωντανές διασκευές των τραγουδιών του album, συμπεριλαμβανομένου του “Nightmare”, το οποίο κυκλοφόρησε η Halsey μέσα στις γιορτές.

Το “If I Can’t Have Love, I Want Power”, του οποίου η παραγωγή έγινε από τους Trent Reznor και Atticus Ross, κυκλοφόρησε τον Αύγουστο, μετά το “Manic” του 2020. Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε μια ομότιτλη ταινία στο IMAX μαζί με το album. Σε σενάριο Halsey και σκηνοθεσία της Colin Tilley, με στοιχεία φαντασίας, κάτι μεταξύ του “Game of Thrones” και της “Marie Antoinette” της Sofia Coppola, με τη Halsey -η οποία ήταν έγκυος την εποχή των γυρισμάτων- να ενσωματώνει θέματα της μητρότητας και του μυστικισμού στην πλοκή.

Η Halsey αποκάλυψε το εξώφυλλο του album, το οποίο ήταν επίσης επηρεασμένο από τα μεσαιωνικά έργα τέχνης και συγκεκριμένα το σύμπλεγμα «Madonna and Whore», πριν από την κυκλοφορία του.

Halsey - Nightmare Reprise

Halsey - People disappear here

Back To Top