skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Kaleo – I Want More & Break My Baby

Οι Kaleo πραγματοποίησαν ένα δυναμικό comeback παρουσιάζοντας δύο νέα singles τους!

Τίτλος τραγουδιού“I Want More” &“Break My Baby”

Καλλιτέχνης: Kaleo

Μουσική / Στίχοι: JJ Julius Son

Εταιρεία: Elektra Records

Από το LP: Digital Singles

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Οι Kaleo υποδέχονται το 2020 με δύο, ολοκαίνουριες δημιουργίες τους! Έπειτα από τέσσερα χρόνια αποχής από τα μουσικά δρώμενα, οι JJ Julius Son, David Antonsson, Daniel Kristjansson, Rubin Pollock και Þorleifur Gaukur Davíðsson κυκλοφόρησαν νέο υλικό που ακούει στους τίτλους “I Want More” και “Break My Baby”. Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους singles που επέλεξαν να κυκλοφορήσουν οι Kaleo μέσω της Elektra Records.

Το “I Want More” αγγίζει τα όρια της country σκηνής, ενώ διακατέχεται από indie folk κι alternative rock ηχοχρώματα, δημιουργώντας μας ένα ευχάριστο συναίσθημα κατά την ακρόασή του. Στον αντίποδα, το συγκρότημα από την Ισλανδία θα μπορούσαμε να πούμε πως θυμήθηκε την εποχή του “Way Down We Go” και μέσω του ολοκαίνουριου “Break My Baby” μας προτείνουν να απολαύσουμε τον σκληρό εαυτό τους. Δυναμικά, μουσικά στοιχεία που βασίζονται στα blues και garage rock ηχοχρώματα δημιουργούν το απόλυτο, ερωτικό τραγούδι.

Τη μουσική και τους στίχους των δύο αυτών τραγουδιών υπογράφει ο front-man του συγκροτήματος JJ Julius Son, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του μίλησε για την εξέλιξη του ήχου του συγκροτήματος. Συγκεκριμένα, ανέφερε στο

Loudwire.com: “Νομίζω ότι είμαι απλώς εγώ που μεγάλωσα ως μουσικός κι ως ακροατής. Θα είχα βαρεθεί εάν είχα να κάνω το ίδιο πράγμα ή να μπω σε κουτί και να πω τι θα κάνω. Καλλιτεχνικά, υπάρχουν τόσα πολλά χρώματα που απλά ζωγραφίζεις με το μαύρο και το άσπρο. Έτσι, αυτή είναι η δημιουργική μου πρόοδος. Δεν ήξερα ότι μπορούσα να τραγουδήσω falsetto μέχρι που έγραψα το ‘All the Pretty Girls’”.

Kaleo – I Want More

Kaleo – Break My Baby

Back To Top