skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Keep Shelly in Athens – Philotimo & Me Then

Το chillwave duo από την Αθήνα, Keep Shelly in Athens, κυκλοφόρησαν τις δύο νέες δημιουργίες τους, “Philotimo” και “Me Then”!

Τίτλος τραγουδιού“Philotimo / Me Then

Καλλιτέχνης: Keep Shelly in Athens

Μουσική / Στίχοι: RΠЯ

Εταιρεία: Athenian Aura Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Οι Keep Shelly in Athens είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντας δύο νέα τραγούδια τους. Ήδη από το γνωστό στο ελληνικό κοινό duo έχουμε απολαύσει ουκ ολίγες δημιουργίες, βασισμένες όλες στα chillwave και dream-pop στοιχεία. Μπορεί οι Keep Shelly in Athens να έχουν τροποποιήσει το line-up τους και πλέον να αποτελούνται από τους RΠЯ και Jessica Bell, ωστόσο το κοινό παραμένει πιστό σε κάθε νέο τους βήμα.

Έτσι, λοιπόν, από τις 8 Απριλίου απολαμβάνουμε μέσω των ψηφιακών πλατφορμών τα instrumental τραγούδια του duo, “Philotimo” και “Me Then”. Κάποιες φορές οι στίχοι δεν είναι απαραίτητοι για να μπορέσουν να δημιουργήσουν μία συγκεκριμένη διάθεση και οι Keep Shelly in Athens το έχουν αποδείξει πολλάκις. Αιθέρια στοιχεία, υγρές και μεταλλικές αναφορές φέρνουν στο προσκήνιο μία ατμόσφαιρα που θα σου προκαλέσει ευφορία και γαλήνη.

Τα “Philotimo” και “Me Then” κυκλοφόρησαν ως follow-up του “Diverse”, το οποίο με τη σειρά του μάς σύστησε το αγαπημένο duo από την Κυψέλη στις αρχές Μαρτίου.

Keep Shelly in Athens - Philotimo

Keep Shelly in Athens - Me Then

Back To Top