skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Kelly Clarkson – “Soap & Water” & “Feel It Coming On”

Αρκετά απείχε από το μουσικό προσκήνιο! Η Kelly Clarkson είναι ξανά εδώ και μας παρουσιάζει τα δύο νέα της τραγούδια!

Τίτλος τραγουδιού“Soap & Water” & “Feel It Coming On”

Καλλιτέχνης: Kelly Clarkson

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Soulful”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Η Kelly Clarkson έχει μπει αισίως στα 35 και πλέον βρίσκεται σε μία από τις πιο ώριμες στιγμές της. Από τις αρχές του έτους ακούμε πως η country τραγουδίστρια θα μπει στο studio για τον όγδοο κατά σειρά δίσκο της και σιγά σιγά το αποτέλεσμα αυτού έρχεται στην επιφάνεια.

Δύο χρόνια, λοιπόν, μετά την κυκλοφορία του δίσκου της, “Piece by Piece”, η Clarkson θα μας συστήσει το νέο country project της, “Soulful”. Μάλιστα, για τον συγκεκριμένο δίσκο έχει οριστεί και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Στις 27 Οκτωβρίου της χρονιάς που διανύουμε θα εισχωρήσει στην αναλογική του μορφή σε όλα τα καταστήματα, μέσω της Atlantic Records.

Τον προπομπό του “Soulful” κυκλοφόρησε η τραγουδίστρια της country και αυτός έχει τίτλο “Water & Soap”. Ξεφεύγοντας από τα pop μουσικά στοιχεία που συνηθίζαμε να ακούμε από την Clarkson, στο νέο της τραγούδι χαρακτηρίζεται περισσότερο rock, χωρίς φυσικά να λείπουν τα country στοιχεία. Ρυθμικό, που μας προκαλεί να “κουνηθούμε” μαζί του, το “Water & Soap” είναι εδώ για να το απολαύσεις! Μπορεί το πρώτο δείγμα από το τραγούδι να το ακούσαμε τον Γενάρη, ωστόσο η αναμονή άξιζε!

Πέρα από το “Water & Soap” η Clarkson κυκλοφόρησε ακόμα ένα τραγούδι, υπό τον τίτλο “Feel It Coming On”. Πρόκειται για μία μελωδική μπαλάντα, όπου τα μελωδικά φωνητικά της Clarkson φτάνουν σε άλλο επίπεδο, καταβάλλοντας σε συναισθηματικά. Και αυτό το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο album, “Soulful”.

Kelly Clarkson - Soap & Water

Back To Top