skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Michael Kiwanuka – Beautiful Life & All My Life

Ο Michael Kiwanuka μάς συστήνει δύο νέα του singles, με αφορμή το επικείμενο studio album του!

Τίτλος τραγουδιού“Beautiful Life” “All My Life”

Καλλιτέχνης: Michael Kiwanuka

Μουσική / Στίχοι: St Francis Hotel, Michael Kiwanuka

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: Digital Singles

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 11 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Ο Michael Kiwanuka καθώς δουλεύει για το επερχόμενο, ολοκληρωμένο studio album του, κυκλοφορεί δύο νέα τραγούδια, το “Beautiful Life” που ακούγεται στο ντοκιμαντέρ του Netflix, με τίτλο “Convergence”, αλλά και το “All My Life”. Το “Beautiful Life” ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο μαζί με τον παραγωγό St Francis Hotel, μαζί με τον οποίο συνυπογράφουν τη μουσική και τους στίχους και του “All My Life”.

Και τα δύο τραγούδια αποτελούν δύο άκρως μελωδικές κι αιθέριες δημιουργίες, βασισμένες στο γνώριμο μουσικό ύφος του καλλιτέχνη, ενώ ο low-tempo ρυθμός τους -και ιδίως του “Beautiful Life- διεγείρουν τις αισθήσεις και δημιουργούν μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Michael Kiwanuka μίλησε για το “Beautiful Life” αναφέροντας: “Σε αυτό το τραγούδι ήθελα να εστιάσω στο συναίσθημα όπου υπάρχει πραγματική δύναμη στο ανθρώπινο πνεύμα, όταν προσπαθείς να κοιτάξεις προς την ομορφιά ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις. Φυσικά, σε μερικές περιπτώσεις αυτό γίνεται όλο και περισσότερο δύσκολο. Αλλά ήθελα απλώς να το συλλογιστώ και να αναρωτηθώ πώς θα ήταν η ζωή αν το ζούσα. Τελικά ό,τι αισθάνονται οι άνθρωποι από το άκουσμα του τραγουδιού είναι εντάξει από εμένα. Αλλά αυτό που προσπαθούσα να εκπέμψω μέσω της μουσικής ήταν ένα αίσθημα αψηφίας. Ένα αίσθημα δύναμης μέσα από αντιξοότητες”.

Michael Kiwanuka - Beautiful Life

Michael Kiwanuka - All My Life

Back To Top