skip to Main Content

Νέα Τραγούδια & Music Video | Eddie Vedder – Matter Of Time & Say Hi

Ο Αμερικανός μουσικός και τραγουδιστής, Eddie Vedder, παρουσιάζει τα δύο, νέα του singles “Matter Of Time” και “Say Hi”!

Τίτλος τραγουδιού“Matter Of Time” &“Say Hi

Καλλιτέχνης: Eddie Vedder

Μουσική / Στίχοι: Eddie Vedder

Εταιρεία: Republic Records, UMG Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Κατά την παγκόσμια προβολή του “Venture Into Cures”, ο τραγουδιστής των Pearl Jam και γνωστός μουσικός, αλλά και τραγουδοποιός Eddie Vedder παρουσίασε τα δύο, νέα του singles προκαλώντας τη θετική ανταπόκριση του κοινού. Ο λόγος γίνεται για τα “Matter Of Time” και “Say Hi”, με το πρώτο να αποτελεί μία γλυκιά και μελωδική μπαλάντα, την οποία μάλιστα συνόδευσε εξαρχής με ένα δυναμικό, γεμάτο πάθος animated music video που ταιριάζει απόλυτα με το ποιητικό ύφος του τραγουδιού.

Όσον αφορά το δεύτερο single του, “Say Hi”, αυτό αποτελεί μία εξίσου δυναμική και acoustic δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφει ο ίδιος ο Vedder, όπως ακριβώς και στο “Matter Of Time”. Το “Say Hi” παρουσιάστηκε μαζί με τη live performance του καλλιτέχνη.

Τα δύο αυτά singles παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του “Venture Into Cures” και ως συνιδρυτές της EB Research Partnership ο Jill κι Eddie Vedder έδωσαν δωρεάν στο παγκόσμιο κοινό την εν λόγω προβολή, με τη δυνατότητα θέασης μέσω των digital πλατφορμών.

Eddie Vedder - Matter Of Time

Eddie Vedder - Say Hi

Back To Top