skip to Main Content

Νέο Music Video | Stefany Loca – Shake It

Η Stefany Loca κυκλοφορεί το music video για το νέο της single “Shake It”

Τίτλος τραγουδιού“Shake It”

Καλλιτέχνης: Stefany Loca

Μουσική / Στίχοι: Englezos & Louw, Wardale Wilson

Σκηνοθεσία: Mike Marzz

Εταιρεία: Mad Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Η Stefany Loca βάζει φωτιές με το καινούργιο της τραγούδι “Shake it” και είναι έτοιμη να μας κάνει να χορέψουμε στον ρυθμό της.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια επιστρέφει με ένα video clip υπερπαραγωγή για το νέο της τραγούδι που έχει άρωμα Hollywood καθώς θυμίζει ταινία Marvel.

Σε αυτό το τραγούδι η Stefany Loca συνεργάζεται με τους Englezo και Louw που υπογράφουν την μουσική ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Wardale Wilson από την Αμερική.

Τα γυρίσματα έγιναν στην Κύπρο σε ένα από τα πιο extreme πρατήρια βενζίνης της Ευρώπης και η σκηνοθεσία ανήκει στον Mike Martz, ενώ τα ρούχα της Stefany Loca έχει επιμεληθεί η Λουκία Κυριάκου. Μάλιστα, για τις ανάγκες του video clip ήρθαν χορεύτριες από το εξωτερικό και το αποτέλεσμα είναι… άκρως εντυπωσιακό και εκρηκτικό.

Η Stefany Loca βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας της και αυτό φαίνεται μέσα από τη νέα της δουλειά που έχει προδιαγραφές παραγωγής του εξωτερικού.

Τέλος, η εντυπωσιακή Stefany αναμένεται να ξεκινήσει εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Κύπρου με ένα σχήμα που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση, ενώ τα Χριστούγεννα θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για προγραμματισμένες εμφανίσεις.

Δ.Τ.

Stefany Loca - Shake It

Back To Top