skip to Main Content

Νέα Τραγούδια & Music Video | Sufjan Stevens & Angelo De Augustine – Back to Oz & Fictional California

Oι Sufjan Stevens και Angelo De Augustine προετοιμάζουν την κυκλοφορία του νέου τους συνεργατικού album, παρουσιάζοντας τα τραγούδια “Back to Oz” και “Fictional California”.

Τίτλος τραγουδιού: 1.“Back to Oz” & 2. “Fictional California”

Καλλιτέχνης: Sufjan Stevens & Angelo De Augustine

Μουσική / Στίχοι: Sufjan Stevens & Angelo De Augustine

Σκηνοθεσία: Alex Horan

Εταιρεία: Asthmatic Kitty

Από το LP: “A Beginner’s Mind”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Οι Sufjan Stevens και Angelo De Augustine ανακοίνωσαν το νέο τους συνεργατικό album με τίτλο “A Beginner’s Mind”. Το LP αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου μέσω της Asthmatic Kitty.

Το ντουέτο άρχισε να δουλεύει πάνω σε νέο υλικό για το album αυτό, ενώ βρίσκονταν στην καμπίνα ενός φίλου στην περιφέρεια της Νέας Υόρκης, γράφοντας χαλαρά τα τραγούδια τους ενώ έβλεπαν ταινίες. Ο καθένας δημιούργησε πάνω στο τραγούδι του άλλου, με τον ένα να γράφει ένα στίχο, το άλλο να αναλαμβάνει το ρεφρέν. Αυτή η προσέγγιση οδήγησε σε μια πιο ελεύθερη μορφή «φιλόδοξης φιλοσοφικής έρευνας» παρά «κινηματογραφικής ερμηνείας», σύμφωνα με μια δήλωση.

Ο Stevens και ο De Augustine παρουσιάζουν τώρα δύο νέα στοχαστικά τραγούδια από το δίσκο, το “Back to Oz” και το “Fictional California”, τα οποία ακολουθούν το “Olympus” και το “Reach Out” που κυκλοφόρησαν πριν από περίπου ένα μήνα, με σκοπό την ανακοίνωση του συνεργατικού τους δίσκου. Το “Back to Oz” μάλιστα κυκλοφόρησε με ένα συνοδευτικό animated music video το οποίο σκηνοθέτησε ο Alex Horan και μας μεταφέρει σε ένα δυστοπικό σκηνικό εμπνευσμένο σαφώς από το παραμύθι “Ο Μάγος του Οζ”.

Πέρυσι, οι δύο τραγουδοποιοί κυκλοφόρησαν την πρώτη τους συνεργατική δημιουργία, «Santa Barbara». Τον Απρίλιο, ο Stevens κυκλοφόρησε το «Celebration VIII», από το “Celebrations”, την τέταρτη δόση του set των πέντε volumes του, “Convocations”, που κυκλοφόρησε τον Μάιο. Ο De Augustine κυκλοφόρησε με τη σειρά του, το τελευταίο του album, “Tomb”, το 2019.

Sufjan Stevens & Angelo De Augustine - Back to Oz

Sufjan Stevens & Angelo De Augustine - Fictional California

Back To Top