skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Norah Jones feat. Rodrigo Amarante – I Forgot & Falling

Η Norah Jones συνεργάζεται με τον Rodrigo Amarante και κυκλοφορούν δύο μοναδικά τραγούδια!

Τίτλος τραγουδιών: “I Forgot”“Falling”

Καλλιτέχνης: Norah Jones feat. Rodrigo Amarante

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Capitol Records

Από το LP: Digital Singles

Ημ/νία κυκλοφορίας singles: 12 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Λίγο πριν ξεκινήσει την περιοδεία της στη Νότια Αμερική, η Norah Jones κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια έχοντας στο πλευρό της τον Βραζιλιάνο τραγουδιστή και τραγουδοποιό, Rodrigo Amarante. Οι τίτλοι αυτών είναι “I Forgot” και “Falling” και αφορούν δύο μελωδικές μπαλάντες που ήρθαν στο πλαίσιο συνεργασιών που επιχειρεί η Jones με διάφορους καλλιτέχνες. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκουμε τους Mavis Staples (“I’ll Be Gone”), Tarriona Tank Ball (“Take It Away”), Jeff Tweedy (“Wintertime”, “A Song With No Name”), Brian Blade (“It Was You”, “Just a Little Bit”) και Thomas Bartlett (“My Heart Is Full”).

“Ήμουν πάντοτε μία μεγάλη θαυμάστρια του Rodrigo εδώ και καιρό και ήταν πολύ ωραία που συνεργαστήκαμε. Αποδεικνύεται ότι είχαμε καλή χημεία και ήταν μεγάλη ευχαρίστηση που το κάναμε. Ελπίζω να συμβεί ξανά”, δηλώνει η Norah Jones σε πρόσφατες δηλώσεις της σχετικά με τη συνεργασία της με τον Rodrigo Amarante.

Όσον αφορά την επικείμενη περιοδεία της Jones στη Νότια Αμερική, αυτή θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο και θα πραγματοποιήσει στάσεις στην Κολομβία, το Περού, τη Χιλή, τη Βραζιλία και την Αργεντινή, παρουσιάζοντας παλαιότερες επιτυχίες της και νέες δημιουργίες της.

Norah Jones feat. Rodrigo Amarante – I Forgot

Norah Jones feat. Rodrigo Amarante – Falling

Back To Top