skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Normani x Calvin Harris – Slow Down & Checklist (feat. Wizkid)

Η Normani, ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της ως μέλος των Fifth Harmony, συνεχίζει δυναμικά μια επιτυχημένη solo καριέρα!

Τίτλος τραγουδιού1. “Checklist” (feat.Wizkid), 2. “Slow Down”

Καλλιτέχνης: Normani x Calvin Harris

Μουσική / Στίχοι: 1. Normani, Calvin Harris, Wizkid, Starrah, 2. Jessie Reyez, Calvin Harris, Normani

Εταιρεία: Keep Cool Records/RCA Records

Από το LP: Digital Singles

Ημερομηνία κυκλοφορίας singles: 22 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Ακολουθώντας την επιτυχία της συνεργασία της με μια σειρά διάσημων καλλιτεχνών, όπως Quavo, Jessie Reyez, Kehlani και Khalid, η πολύ-πλατινένια Normani επιστρέφει ξανά δίπλα στον βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό Calvin Harris, παρουσιάζοντας όχι ένα, αλλά δυο ολοκαίνουρια τραγούδια, υπό τον τίτλο «Slow Down» και «Checklist».

Τα δυο αυτά τραγούδια κινούνται σε χορευτικό και R&B ρυθμό και σίγουρα αναμένεται να ακουστούν δυνατά. Το «Checklist» περιλαμβάνει pop χροιές και αποτελεί ένα R&B-dance τραγούδι, κατά το οποίο συμμετέχει στην ερμηνεία κι ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός WizKid, καθώς απολαμβάνουμε τη Normani σε μια υπνωτική σχεδόν ερμηνεία. Όσο για το «Slow Down», αν και ξεκινά σε χαμηλούς ρυθμούς, συνεχίζει σε house ρυθμούς, σε μια pop χορευτική μπαλάντα.

Τον Μάιο του 2018 οι Fifth Harmony αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους, ακολουθώντας solo καριέρες και η Normani φαίνεται πιο αποφασιστική από ποτέ, με τη κυκλοφορία δυναμικών τραγουδιών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η τελευταία της συνεργασία με τον Khalid για το τραγούδι «Love Lies» παρέμεινε 34 βδομάδες στη λίστα του Hot 100, κερδίζοντας την 9η θέση, καθώς προηγουμένως την συναντήσαμε στο πλευρό του Davido για το «Swing», που περιλήφθηκε στο ντεμπούτο solo album του Quavo. Όπως δήλωσε κι η ίδια στο Rolling Stone: «Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι ενθουσιασμένη για μένα, που τους αγαπώ, αλλά όλο αυτό έρχεται συνδυαστικά με άγχος. Κοιτάζω τους fans μου και βλέπω πόσο πιστοί και αφοσιωμένοι είναι. Πώς με έχουν στηρίξει από την αρχή της καριέρας μου. Θέλω απλά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους».

Normani x Calvin Harris - Slow Down

Normani x Calvin Harris feat. Wizkid - Checklist

Back To Top