skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Paolo Nutini – Through The Echoes/Lose It

O Paolo Nutini κάνει δυναμικό comeback μετά από 8 χρόνια δισκογραφικής απουσίας με το νέο, διπλό του single “Through The Echoes/Lose It”

Τίτλος τραγουδιού: 1.“Through The Echoes”/ 2.”Lose It”

Καλλιτέχνης: Paolo Nutini

Μουσική / Στίχοι: 1. Paolo Nutini/2.Gavin Fitzjohn, Paolo Nutini

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “Last Night In The Bittersweet”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Μαΐου 2022

Art-Cover:

Ο Paolo Nutini ενθουσίασε τους fans του αφού κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια και ανακοίνωσε το νέο του album, που θα έχει τίτλο “Last Night In The Bittersweet”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου 2022. Ο Σκωτσέζος τραγουδιστής εξέπληξε τους θαυμαστές κυκλοφορώντας όχι μόνο ένα, αλλά δύο ολοκαίνουρια τραγούδια – το “Through The Echoes” και το “Lose It”.

Μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, ο Paolo έγραψε: “‘Last Night In The Bittersweet’. Νέο album, που θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου. Προπαραγγείλετε το album και ακούστε τα Through The Echoes & Lose It τώρα”, προκαλώντας απλά… πανικό.

Τα δύο αυτά τραγούδια είναι τα πρώτα νέα τραγούδια που κυκλοφόρησε ο τραγουδιστής μετά από το “Caustic Love” του 2014. Το 2009, ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε το δεύτερο album του “Sunny Side Up”, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία με μια σειρά από επιτυχημένα τραγούδια όπως τα “Candy”, “Pencil Full of Lead” και “Coming Up Easy”.

Paolo Nutini - Through The Echoes

Paolo Nutini - Lose It

Back To Top