skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | RSO – I Got Yoy Babe & Forever All The Way

Ο Richie Sambora και η Orianthi επιστρέφουν με δύο τραγούδια, ειδικά για την επερχόμενη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Τίτλος τραγουδιού: 1.“I Got Yoy Babe” & 2.”Forever All The Way”

Καλλιτέχνης: RSO

Μουσική / Στίχοι: 1. Sonny Bono, 2. Richie Sambora, Orianthi

Από το album: Digital Maxi Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο πρώην κιθαρίστας των Bon Jovi, Richie Sambora και η ελληνικής καταγωγής, σύντροφός του Orianthi, κυκλοφόρησαν με το νεοσύστατο σχήμα τους, τους RSO, δύο ρομαντικά τραγούδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Ένα πρωτότυπο τραγούδι με τίτλο, “Forever All the Way”, καθώς και την κλασσική επιτυχία του 1965, “I Got You Babe”. Αμφότερα τα τραγούδια αναμένεται να κυκλοφορήσουν με το ντεμπούτο album των RSO, το οποίο αναμένεται τον Απρίλιο.

“Το “I Got You Babe” είναι ένα από τα καλύτερα ντουέτα όλων των εποχών και είναι ένα τραγούδι που μας θυμίζει ότι η αληθινή αγάπη δεν έχει περιορισμούς”, δήλωσε ο Sambora. H συγκεκριμένη διασκευή, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη για όσους παρακολουθούν την πορεία του Sambora, καθώς έχει περιγράψει προηγουμένως την αναδυόμενη συνεργασία του με την Orianhi ως “Sonny και Cher σε στεροειδή”.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν δηλώσει επίσης πως έχουν γράψει σχεδόν 70 τραγούδια μέσα σε δύο χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του “Forever All the Way”, μια όμορφη μπαλάντα που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι πιο ρομαντικό έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα.

Το πρώτο E.P. τους, με τίτλο,“Rise” κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και λίγο αργότερα κυκλοφόρησε το δεύτερο E.P. τους, με τίτλο “Making History”.

RSO - I Got Yoy Babe & Forever All The Way

Back To Top