skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | The Flaming Lips – All For The Life Of The City & How Can A Head & How Many Times

Οι The Flaming Lips προαναγγέλλουν το νέο τους album με την κυκλοφορία δύο τραγουδιών!

Τίτλοι τραγουδιών: “All For The Life Of The City”, “How Can A Head”

Καλλιτέχνης: The Flaming Lips 

Μουσική / Στίχοι: Steven Drozd, Wayne Coyne

Εταιρεία: Warner Bros., Bella Union

Από το LP: “King’s Mouth: Music And Songs”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 19 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

Οι The Flaming Lips κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι, αποκλειστικά για το Record Day Day, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο album τους “King’s Mouth: Music And Songs”. To album θα κυκλοφορήσει σε 4.000 αντίτυπα χρυσού βινυλίου πριν από την ευρεία κυκλοφορία του τον Ιούλιο. Το συγκρότημα πραγματοποίησε την πρεμιέρα του πρώτου τους single “All For The Life of the City” μέσω του Billboard, ενώ λίγες μέρες αργότερα ακολούθησε και το τραγούδι “How Can A Head”.

Το “King’s Mouth” είναι ένα λεύκωμα που είναι εμπνευσμένο από την μουσική του συγκροτήματος με το ίδιο όνομα. Το album μιλά για έναν βασιλιά που πεθαίνει ενώ προσπαθεί να σώσει τους υπηκόους του από μια χιονοστιβάδα. Θα κυκλοφορήσει μέσω των Warner Bros. και Bella Union στις 19 Ιουλίου.

Ο Mick Jones των Clash και των Big Audio Dynamite αφηγείται σχετικά με το έργο: “Έτσι, στείλαμε (στον Jones) το κείμενο και όλα τα τραγούδια -που δεν είχαμε ακόμα γράψει, μόνο μερικά περιγράμματα- και δεν ήξερα πραγματικά τι θα συνέβαινε, τότε περίπου ένα μήνα αργότερα όλα επέστρεψαν, ήδη ηχογραφημένα και ήταν τέλεια”.

The Flaming Lips - All For The Life Of The City

The Flaming Lips - How Can A Head

Back To Top