skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | The Smashing Pumpkins – Anno Satana & Birch Grove

Ακόμη δύο νέα singles από το νέο τους album κυκλοφόρησαν οι The Smashing Pumpkins, υπό τους τίτλους “Anno Satana” και “Birch Grove”!

Τίτλος τραγουδιού“Anno Satana” & “Birch Grove

Καλλιτέχνης: The Smashing Pumpkins

Μουσική / Στίχοι: 1. Billy Corgan, 2. N/A

Εταιρεία: Sumerian Records

Από το LP: “Cyr”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 27 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Συνεχίζοντας την προώθηση της επερχόμενης, δισκογραφικής τους δουλειάς, αλλά και της σειράς με “In Ashes” με animated music videos, οι The Smashing Pumpkins είναι ξανά εδώ παρουσιάζοντας το νέο τους υλικός. Ο λόγος γίνεται για τα τραγούδια “Anno Satana” και “Birch Grove”, τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους στις ψηφιακές πλατφόρμες στις 9 Οκτωβρίου προκαλώντας “παραλήρημα” στο κοινό.

Το “Anno Satana” κυκλοφόρησε ως το soundtrack του τρίτου επεισοδίου της σειράς “In Ashes”, το οποίο δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τον frontman του συγκροτήματος, Billy Corgan. Στο video, με τίτλο “I’m In Love With Your God”, δύο από τους χαρακτήρες ανακαλύπτουν μία μορφή τελετουργίας που λαμβάνει χώρα σε ένα δάσος. Το εν λόγω, λοιπόν, τραγούδι δίνει τη σκυτάλη του στο single “Birch Grove”, το οποίο φαντάζει σα να μην έχει καμία μουσική και ρυθμική διαφορά από το πρώτο.

Τα δύο αυτά τραγούδια κυκλοφόρησαν ως follow-up των “Confessions of a Dopamine Addict” και “Wrath”, που μας σύστησε το συγκρότημα πριν από μερικές ημέρες. Το νέο studio album των The Smashing Pumpkins, που φέρει ως τίτλο “Cyr”, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου μέσω της Sumerian Records.

The Smashing Pumpkins - Anno Satana

The Smashing Pumpkins - Birch Grove

Back To Top