skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | The Smashing Pumpkins – Ramona & Wyttch

Οι The Smashing Pumpkins παρουσιάζουν τα νέα τους singles “Ramona” και “Wyttch” από το επερχόμενο studio album τους, “Cyr”!

Τίτλος τραγουδιού“Ramona” & “Wyttch

Καλλιτέχνης: The Smashing Pumpkins

Μουσική / Στίχοι: 1. Billy Corgan, 2. Billy Corgan

Σκηνοθεσία: Linda Strawberry

Εταιρεία: Sumerian Records

Από το LP: “Cyr”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 27 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Κάτι λιγότερο από ένας μήνας έχει απομείνει μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της νέας κι ενδέκατης, δισκογραφικής δουλειάς των The Smashing Pumpkins, “Cyr”. Έχοντας συστήσει ήδη στο κοινό τραγούδια, όπως τα “Cyr”/“The Colour of Love”, “Confessions of a Dopamine Addict”/“Wrath” και “Anno Satana”/“Birch Grove”, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε ακόμη δύο δημιουργίες του συγκροτήματος.

λόγος γίνεται για το δυναμικό, alternative rock “Ramona”, στη μουσική και τους στίχους του οποίου συναντάμε τον frontman του συγκροτήματος Billy Corgan και για το οποίο οι The Smushing Pumpkins παρουσίασαν το music video του. Ως μία άλλη “σειρήνα” παρουσιάζεται η επονομαζόμενη “Ramona” στο music video, την σκηνοθετική επιμέλεια του οποίου υπογράφει η Linda Strawberry.

Στην πορεία απολαμβάνονται το σκληροπυρηνικό και rock/metal anthem του group “Wyttch”. Όπως σε κάθε δυάδα που μας συστήνουν οι The Smashing Pumpkins, έτσι και σε αυτή το “Wyttch” αναλαμβάνει να παρουσιάσει τα “σκληρά” μουσικά στοιχεία της τετραμελούς μπάντας.

Το νέο studio album των The Smashing Pumpkins, που φέρει ως τίτλο “Cyr”, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου μέσω της Sumerian Records.

The Smashing Pumpkins - Ramona

The Smashing Pumpkins - Wyttch

Back To Top