skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Tim McGraw – Neon Church & Thought About You

Ο Αμερικανός τραγουδιστής της country, Tim McGraw, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, με τίτλο “Neon Church”!

Τίτλος τραγουδιού“Neon Church” & “Thought About You

Καλλιτέχνης: Tim McGraw

Μουσική / Στίχοι: Ben Stennis, Ross Ellis Lipsey, Ben Goldsmith / Brett Warren, Brad Warren, Lee Thomas Miller

Εταιρεία: Columbia Nashville

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 4 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Το πρώτο του τραγούδι για το 2018 κυκλοφορεί ο Tim McGraw και αυτό έχει τίτλο “Neon Church”. Πρόκειται για μία έκκληση για βοήθεια είτε από την εκκλησία είτε από το ποτό, με σκοπό να ξεχάσει την αγαπημένη του. Μέσα από μία συναισθηματική μπαλάντα, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφουν οι Ben Stennis, Ross Ellis Lipsey και Ben Goldsmith, ο Tim McGraw μας ‘ανοίγει’ την ψυχή του. Το τραγούδι αυτό κυκλοφόρησε ως το follow-up των δύο επιτυχημένων συνεργασιών του με την Faith Hill, Speak to a Girl και The Rest of Our Life.

Το “Neon Church” καθορίστηκε να είναι το lead single της επερχόμενης, άτιτλης ακόμα δισκογραφικής δουλειάς του McGraw και να συνοδευτεί με το δεύτερο τραγούδι του “Thought About You”. Στο συγκεκριμένο τραγούδι, ο ερμηνευτής κάνει λόγο για χαμένες ευκαιρίες, μέσα από ένα flashback σχετικό με το τέλος μίας σχέσης. Πόνος και θλίψη φαίνεται ότι χαρακτηρίζουν τα νέα του τραγούδια κι ελπίζουμε η νέα του solo δισκογραφική δουλειά να μην αποτελείται μόνο από τέτοιου είδους δημιουργίες.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η τελευταία solo δουλειά του McGraw κυκλοφόρησε το 2015 και ήταν το album “Damn Country Music”, μιας και στο μεσοδιάστημα κυκλοφόρησε ο δίσκος-ντουέτο με την σύζυγό του, Faith Hill, με τίτλο “The Rest of Our Life”.

Tim McGraw – Neon Church

Back To Top