skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Toby Keith – That’s Country Bro

Ο Toby Keith μας εξηγεί τι σημαίνει “country” μέσα από το νέο του single “That’s Country Bro”!

Τίτλος τραγουδιού: “That’s Country Bro

Καλλιτέχνης: Toby Keith

Μουσική / Στίχοι: Toby Keith, Bobby Pinson

Εταιρεία: Thirty Tigers

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Ο τραγουδοποιός της country, Toby Keith παρουσιάζει το επόμενο single του μετά την κυκλοφορία της μπαλάντας “Don’t Let the Old Man In” με μια έκρηξη υπερηφάνειας για την country μουσική. To “That’s Country Bro” είναι ένα κλασικό τραγούδι του είδους, αλλά αντί για τις υπαίθριες εικόνες που εξιστορούνται συνήθως σε αυτά τα τραγούδια (φορτηγά, φωτιές και λιβάδια), ο Keith εξυμνεί το δικό του Hall of Fame-αξιόλογων τραγουδιστών της country.

Τα ονόματα των Jimmy Rodgers, Patchy Cline, Hank Williams, Roy Acuff, Johnny Horton, Bill Monroe, Woody Guthrie και Bob Wills ακούγονται στα πρώτα 18 δευτερόλεπτα, τα οποία ακολουθούν εκείνα των Kitty Wells, Jimmy Dean, Hank Snow και Spade Cooley. Οι Emmylou Harris, Conway Twitty, Crystal Gayle, Willie Nelson και Waylon Jennings λαμβάνουν επίσης τις δικές τους πιστώσεις μαζί με στίχους αφιερωμένους στην αγροτική τηλεόραση και τις ταινίες: “Dukes of Hazzard”, “Smokey and the Bandit”, “Glen Campbell’s Goodtime Hour”, “Gunsmoke” και “Bonanza”.

Ο Keith έγραψε το τραγούδι με τον Bobby Pinson και μαζί ετοιμάζονται για την επερχόμενη καλοκαιρινή περιοδεία του πρώτου, η οποία ξεκινά στις 26 Μαΐου από το Forest City της Αϊόβα. Πέρυσι, ο αγαπημένος τραγουδοποιός από την Οκλαχόμα γιόρτασε την 25η επέτειο του ντεμπούτο του single “Should’ve Been a Cowboy”.

Toby Keith - That’s Country Bro

Back To Top