skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Vampire Weekend – “Houston Dubai”, “I Don’t Think Much About Her No More” & “Lord Ullin’s Daughter” (feat. Jude Law)

Οι Vampire Weekend κυκλοφορούν τρία bonus tracks από το τελευταίο τους album “Father Of The Bride”!

Τίτλος τραγουδιού: “Houston Dubai”, “I Don’t Think Much About Her No More” & “Lord Ullin’s Daughter” (feat. Jude Law)

Καλλιτέχνης: Vampire Weekend

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: “Father Of The Bride”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

Οι Vampire Weekend μόλις κυκλοφόρησαν 3 bonus τραγούδια για το βραβευμένο με Grammy album τους “Father Of The Bride”. Τα συγκεκριμένα tracks είχαν αρχικά κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Ιαπωνική έκδοση του δίσκου και μέχρι στιγμής δεν ήταν διαθέσιμα στην ψηφιακές πλατφόρμες. Πρόκειται για τα: “Houston Dubai”, “I Don’t Think Much About Her No More” και το “Lord Ullin’s Daughter” το οποίο είναι σε συνεργασία με τον γνωστό ηθοποιό, Jude Law.

Το προηγούμενο μήνα, οι Vampire Weekend κέρδισαν ένα βραβείο Grammy στην κατηγορία “Best Alternative Music Album” για τον δίσκο τους “Father of the Bride”. To 4ο album του συγκροτήματος, που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music, σύντομα έγινε ο 3ος κατά σειρά δίσκος του συγκροτήματος που φτάνει στο Νο.1 του Billboard 200. Από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας οι πωλήσεις του, ξεπέρασαν τις 138,000 και είναι οι περισσότερες πωλήσεις που έχει κάνει ποτέ η μπάντα μέσα σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας. Σε αυτές, συμπεριλαμβάνονται και 20,000 βινύλια, τοποθετώντας αυτή την δισκογραφική δουλειά στο Νο.1 του vinyl chart καθώς και στο Νο.1 του Album Sales και του Internet Sales Chart.

Οι Vampire Weekend ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους αυτή την εβδομάδα.

Δ.Τ.

Vampire Weekend - Houston Dubai

Vampire Weekend - I Don't Think Much About Her No More

Vampire Weekend feat. Jude Law - Lord Ullin's Daughter

Back To Top