skip to Main Content

Νέα Τραγούδι | 5 Seconds Of Summer – Valentine

Οι 5 Seconds Of Summer μοιράζονται μαζί μας το νέο τους τραγούδι, “Valentine”!

Τίτλος τραγουδιού“Valentine”

Καλλιτέχνης: 5 Seconds of Summer

Μουσική / Στίχοι: Mike Elizondo, Justin Tranter, Ashton Irwin, Calum Hood, Luke Hemmings

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: “Youngblood”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 15 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Οι 5 Seconds Of Summer είναι μία μπάντα από την Αυστραλία, οι οποίοι μπήκαν στο παιχνίδι της δημοσιότητας μέσω του YouTube και διασκεύαζαν γνωστά και αγαπητά τραγούδια. Η δημοτικότητά τους άρχισε να αυξάνεται, με αποτέλεσμα το 2012 να είναι supportive act στην παγκόσμια περιοδεία “Take Me Home Tour” των One Direction. Οι 5SOS υπογράφουν το χρυσό συμβόλαιο με την Capitol Records και κυκλοφορούν τρεις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές.

Η τελευταία και πιο πρόσφατη είναι εκείνη που φέρει τον τίτλο “Youngblood”, όπου έκανε την εμφάνισή της στις 22 Ιουνίου. Το εν λόγω album έχει αποσπάσει μέτριες και κάποιες θετικές κριτικές και κάνουν λόγο για ένα πιο ώριμο και -ίσως- η συνέχεια του προηγούμενου δίσκου “Sounds Good Feels Good”. Ο προπομπός του ήταν το “Want You Back”, το οποίο έγινε διαθέσιμο στις αρχές του 2018, και συγκεκριμένα το Φεβρουάριο.

Έπειτα από λίγους μήνες, η πλέον αρκετά αγαπητή μπάντα κυκλοφόρησε ως δεύτερο single το ομότιτλο – με album – τραγούδι, ένα μήνα πριν την επίσημη διαθεσιμότητα του δίσκου. Αυτή τη στιγμή, οι 5SOS συνεχίζουν την προώθηση του “Youngblood”, παρουσιάζοντας το τρίτο κατά σειρά single.

“Valentine” είναι ο τίτλος του και το απολαύσαμε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ που είχε οργανώσει ο ραδιοφωνικός σταθμός της Αμερικής iHeart,

αλλά και το ερμήνευσαν στο mini tour τους. Όσον αφορά το clip τους, το οποίο δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και το μόνο που παρουσιάζει είναι τα μέλη του συγκροτήματος να εμφανίζονται ως σκελετοί, όπου κρατάν τις κιθάρες τους μπροστά από ένα μαύρο background.

5 Seconds Of Summer – Valentine

Back To Top