skip to Main Content

Νέα Version & Συνεργασία | Lizzo feat. SZA – Special

Μία νέα version του “Special” κυκλοφόρησε η Lizzo σε συνεργασία με την SZA!

Τίτλος τραγουδιού: “Special

Καλλιτέχνης: Lizzo feat. SZA

Μουσική / Στίχοι: Andrew Wansel, Daoud Anthony, Ian Kirkpatrick, Max Martin, Melissa Jefferson, Theron Makiel Thomas

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Φεβρoυαρίου 2023

Art-Cover:

Λίγες ημέρες μετά από την πρεμιέρα του music video της Lizzo για το ομότιτλο με τον τελευταίο της δίσκο single, “Special”, δόθηκε στη δημοσιότητα μία νέα version. Για χάρη της νέας αυτής έκδοσης η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και rapper ένωσε τις δυνάμεις της με την SZA, την επιτυχημένη τραγουδίστρια που φέτος κέρδισε το πρώτο της βραβείο Grammy στην κατηγορία “Best Pop/Duo/Group Performance” για το “Kiss Me More” με την Doja Cat.

Ο νέος στίχος, που προστέθηκε στο τραγούδι, φαίνεται να είναι μια επιστροφή στο πώς ένιωθε η Lizzo πέρυσι. “Μετά το ‘Rumors’, δέχτηκα πολλές αντιδράσεις”, είπε η Lizzo στην Apple Music για το τραγούδι όταν κυκλοφόρησε.

“Νομίζω ότι ήταν επειδή οι άνθρωποι δεν είχαν ακούσει νέα μου από το ‘Cuz I Love You’ και αυτή ήταν η ευκαιρία τους να μου επιτεθούν επειδή ήμουν ορατή. Αλλά μετατρέπω τον πόνο μου σε μουσική. Μετατρέπω τον πόνο μου σε κέρδος. Το κάνω να δουλεύει για μένα. Έτσι μπήκα στο στούντιο για να γράψω ένα τραγούδι για μένα που θα μου θύμιζε πόσο ξεχωριστή είμαι”.

Lizzo feat. SZA - Special

Back To Top