skip to Main Content

Νέο Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Linkin Park – She Couldn’t

Οι Linkin Park κυκλοφορούν επίσημα το “She Couldn’t” με αφορμή την επερχόμενη επετειακή κυκλοφορία του “Hybrid Theory”!

Τίτλος τραγουδιού: “She Couldn’t”

Καλλιτέχνης: Linkin Park

Μουσική/Στίχοι: Milo Berger, Erik Meltzer, Brad Delson, Chester Bennington, Mike Shinoda, Joe Thomas, Lance Quinn, Brad Baker, Donnie Lewis, Yasiin Bey

Εταιρεία: Warner Bros. Records

Από το LP: “Hybrid Theory 20th Anniversary Edition Super Deluxe Box Set”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Το “She Could’t” είναι ένα τραγούδι από τις συνεδρίες ηχογραφήσεων των Linkin Park για το album τους “Hybrid Theory”, το οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο τον Ιούλιο του 2009. Πριν από λίγες ώρες, κυκλοφόρησε επίσημα ως το πρώτο τραγούδι από την αναμενόμενη κυκλοφορία της επετειακής έκδοσης του album για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την αρχική του κυκλοφορία.

“Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το “Hybrid Theory””, δήλωσε η μπάντα. «Ευχαριστούμε όλους τους fans μας που έκαναν αυτό το επικό ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν από 20 χρόνια. Αφιερώνουμε τη μουσική μας σε εσάς. Αναθεωρήσαμε το «Hybrid Theory» για εσάς».

Το set θα διατίθεται σε πολλές φυσικές και ψηφιακές μορφές, όπως ένα super deluxe box set, super deluxe vinyl box set και deluxe CD που όλα συνοδεύονται από το αυθεντικό “Hybrid Theory” καθώς και το “B-Side Rarities” με 12 ακυκλοφόρητα τραγούδια από την εποχή του album.

Το super deluxe box set περιορισμένης έκδοσης θα αποτελείται από πέντε CD, τρία DVD, τρεις δίσκους βινυλίου, ένα εικονογραφημένο βιβλίο 80 σελίδων με αδημοσίευτες φωτογραφίες, μια πλαστικοποιημένη ρεπλίκα της περιοδείας τους, μια αφίσα του εκλιπόντος frontman τους Chester Bennington, και τρεις λιθογραφίες με την τέχνη του Mike Shinoda, του Joe Hahn και του art director  του «Hybrid Theory», Frank Maddocks. Το vinyl box set θα περιλαμβάνει τα “Hybrid Theory”, “Reanimation” και “B-side Rarities” σε βινύλιο.

Linkin Park - She Couldn't

Back To Top