skip to Main Content

Νέο Μusic Video | Regard, Kwabs – Signals

Ο Regard και ο Kwabs παρουσιάζουν το music video για το τραγούδι “Signals”!

Τίτλος τραγουδιού: “Signals”

Καλλιτέχνης: Regard, Kwabs

Μουσική/Στίχοι: Al Shux, Plan B, Kwabs, Regard

Σκηνοθεσία: Stephen Agnew

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Ο υποψήφιος για BRIT Award και επιτυχημένος DJ και παραγωγός Regard συνεργάζεται με τον τραγουδιστή/τραγουδοποιό, Kwabs σε ένα εκπληκτικό νέο single, το “Signals”.

Το track ξεκινάει με ένα μοναδικό hook τραγουδισμένο από τον Kwabs και στη συνέχεια θα ακούσετε όλα αυτά τα στοιχεία που το κάνουν club anthem. Βαθύ μπάσο, synths riffs ακόμα και μελωδίες από piano house όλα συνοδευόμενα από τα δυναμικά και soulful φωνητικά του Kwabs που σε καθηλώνουν!

To συνοδευτικό music video του τραγουδιού είναι σε σκηνοθεσία του Stephen Agnew και έχει γυριστεί με χαμηλό φωτισμό, ανάποδες λήψεις με την κάμερα και πολλά άλλα, άψογα επεξεργασμένα μαζί για να εμφανίζονται ως μία συνεχής λήψη – η τέλεια οπτική συνοδεία για το τραγούδι.

“Ποτέ δε μπορείς να βαρεθείς την deep house”, δήλωσε ο Regard. Από την άλλη ο Kwabs είπε “Ηχογράφησα τα vocals του ‘Signals’ πριν πολύ καιρό και ήταν τρελό ότι κάποια στιγμή θα τα άκουγα στο ραδιόφωνο. Αυτό σημαίνει οτι μερικές φορές δε πρέπει να κρατάς στο συρτάρι ένα καλό track. Πολλά συγχαρητήρια πάνε στον Regard. Πραγματικά το μετέτρεψε σε κάτι νέο. Και τώρα είναι ένα τρελό, φανταστικό, συναισθηματικό dance anthem! Ανυπομονώ να το ακούσει ο κόσμος”.

Η συνεργασία αυτή από δύο πλατινένιους καλλιτέχνες που έχουν υποψηφιότητες για BRIT και επιτυχίες στα παγκόσμια charts αναμένεται να προκαλέσει πανικό!

Δ.Τ.

Regard, Kwabs - Signals

Back To Top