skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Γιώργος Περρής – She Walks On

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Περρή, με τίτλο “She Walks On”, είναι εμπνευσμένο από ένα κορίτσι-πρόσφυγα από την Συρία!

Τίτλος τραγουδιού: “She Walks On”

Καλλιτέχνης: Γιώργος Περρής

Μουσική / Στίχοι: George Perris, Mikal Blue, Adam Crossley

Εταιρεία: Destin Productions

Από το LP: “Who I’m Meant To Be”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 31 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Με μία αξιοσημείωτη καριέρα στο εξωτερικό, ο Γιώργος Περρής είναι ο Έλληνας ερμηνευτής που έχει επιλεγεί από διακεκριμένους ανθρώπους του χώρου για διάφορες συνεργασίες. Μία από τις πιο πρόσφατες διακρίσεις του ήταν όταν καλέστηκε από την Lara Fabian να συμπράξει μαζί της επί σκηνής στις τρεις τελευταίες εμφανίσεις της στην περιοδεία της. Ο Καναδάς είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη μελωδική φωνή του, αλλά και η Lara Fabian να ερμηνεύσει ξανά ένα πολύ αγαπημένο της τραγούδι, το “Tu es mon autre”.

Ο Γιώργος Περρής είναι έτοιμος να παρουσιάσει στο κοινό τη νέα του δισκογραφική δουλειά. Ο λόγος γίνεται για το album με τίτλο “Who I’m Meant To Be”. Ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει οριστεί η 31η Μαΐου και με σκοπό την προώθησή του, ο Περρής μοιράζεται μαζί μας ένα αρκετά μελωδικό τραγούδι από αυτόν.

Το τραγούδι έχει τίτλο “She Walks On” και πίσω από αυτό κρύβεται μία μοναδική ιστορία. Όπως λέει ο ίδιος: “Μερικά χρόνια πριν, είχαμε ένα μεγάλο κύμα προσφύγων στην Ελλάδα και όποτε είχα τον χρόνο θα πήγαινα και θα επισκεπτόμουν τον χώρο με τους πρόσφυγες. Μία ημέρα συνάντησα αυτό το φανταστικό 9χρονο κορίτσι με όνομα Maya και μου είπε πως ο πατέρας της πέθανε στον πόλεμο και η μητέρα και ο 

αδερφός της πνίγηκαν στο δρόμο προς την Ελλάδα. Όταν την πλησίασα, με τα λίγα γαλλικά που ήξερε μου ζήτησε να της τραγουδήσω ένα τραγούδι για εκείνη και της τραγούδησα το γαλλικό νανούρισμα που η μητέρα μου συνήθιζε να μου τραγουδάει όταν ήμουν μικρός. Ξαφνικά με αγκάλιασε και μου έδωσε ένα τεράστιο χαμόγελο και σκέφτηκα πως είναι ο πιο γενναίος άνθρωπος στην γη. Δεν κοιτούσε να επιρρίψει ευθύνες. Ήταν αρκετά δυνατή για να αναπτύξει την ελπίδα της. Υποσχέθηκα πως θα έγραφα ένα τραγούδι για εκείνη. Όταν επέστρεψα για να της το τραγουδήσω, είχε φύγει. Ελπίζω μία μέρα να την βρω.”

Γιώργος Περρής - She Walks On

Back To Top