skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Λευτέρης Σαμψών – You Gotta Love Her

Λευτέρης Σαμψών : “You Gotta Love Her” – electro funk/soul made in Greece

Τίτλος τραγουδιού: “You Gotta Love Her

Καλλιτέχνης: Λευτέρης Σαμψών

Μουσική / Στίχοι: Λευτέρης Σαμψών

Εταιρεία: The Hubsters

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Ο Λευτέρης Σαμψών είναι συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής και το “You Gotta Love Her” είναι το νέο του electro funk/soul single.

Παράλληλα με τη μουσική έχει ιδιαίτερη αγάπη και σχέση με τη διαφήμιση και τον κινηματογράφο και τη φωνή του την ακούς καθημερινά στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Έχει γράψει τη μουσική σε πολυάριθμες διαφημιστικές καμπάνιες, τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ ενώ έχει συνεργαστεί με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, την Πέννυ Μπαλτατζή, τον RSN και άλλους.

Με το “Αntigravity Βoots”, το προσωπικό του project, αναδεικνύει τι σημαίνει για τον ίδιο η μουσική. “To “Αntigravity Βoots” “, όπως λέει ο Λευτέρης, “είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο μουσικό project, που έρχεται να δώσει φτερά και να επικοινωνήσει την αλήθεια μου στον κόσμο. Έρχεται να πραγματοποιήσει αυτό που, επί της ουσίας, τιτλοφορεί: απέναντι από τις καταστάσεις που μας κρατούν καθηλωμένους στο έδαφος και πολλές φορές μας «γονατίζουν», βρίσκονται άλλες τόσες, που μας κάνουν να πετάμε. Είναι η αιώρηση. Είναι η ισορροπία ανάμεσα στον ουρανό και τη Γη. Εκεί όπου μπορείς να νιώσεις ελεύθερος να πετάξεις, αλλά όχι τόσο ψηλά ώστε να μην μπορείς να πατήσεις και πάλι τα πόδια σου στο έδαφος”.

Δ.Τ.

Λευτέρης Σαμψών - You Gotta Love Her

Back To Top